Spor Diarra için Lyon ve Juventus da devrede

Diarra için Lyon ve Juventus da devrede

Paylaş
Diarra için Lyon ve Juventus da devrede

Diarra için Lyon ve Juventus da devrede

Real Madrid Kulübü’nün göndermek istediği futbolcuların başında gösterilen Mahamadou Diarra için Fenerbahçe dışında Fransa’nın Olympique Lyon ve İtalya’nın Juventus kulüplerinin de devrede olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

İspanyol basınında yeralan haberlerde, 29 yaşındaki Malili ortasaha oyuncusu Diarra ile en fazla ilgilenen ve görüşmelerde aktif olan kulübün Fenerbahçe olduğu belirtilse de, son günlerde Diarra’yı soran yeni kulüpler olduğu kaydedildi.

2008 yılı sonunda sağ dizinden geçirdiği ameliyat sonrasında 9 ay kadar sahalardan uzak kalan ve daha sonra Real Madrid takımında çok fazla şans bulamayan Diarra’nın sözleşmesi 2011 haziranında sona ererken, bonservis bedeli istenmeden serbest bırakılması halinde eski takımı Lyon’un, Diarra’yı tekrar almak istediği söyleniyor. Poulsen’i, İngiltere’nin Liverpool takımına veren Juventus’un da uzun zamandır takip ettiği Diarra’yı yeniden istediği ileri sürülüyor.

Haberin Devamı

Bu arada, Real Madrid’in 23 yaşındaki Hollandalı ortasaha oyuncusu Royston Drenthe için Alman, İngiliz, İtalyan ve İspanyol kulüplerinden teklifler geldiği yazıldı. Sol kanatta görev yapan Drente ile en yakından ilgilenen kulüplerin başında ise Portekiz’in Benfica takımı olduğu söyleniyor.

Şenhan Bolelli / AA