Magazin Diaz'dan lezbiyen ilişki itirafı

Diaz'dan lezbiyen ilişki itirafı

Paylaş
Diaz'dan lezbiyen ilişki itirafı

Amerikalı ünlü oyuncu Cameron Diaz, kendisine sorulan soru nedeniyle daha önce lezbiyen ilişki yaşadığını itiraf etmek zorunda kaldı

ABD'de yayın yapan ve programına katılan konuklara sıra dışı sorular sormasıyla tanınan, The Bravo TV Show'un sunucusu Andy Cohen'in ''Susma Hakkı'' programına katılan Cameron Diaz, kendisine yöneltilen 'Daha önce kadınların başka kadınlara cinsel yakınlık duyduğunu söylediniz. Peki siz hiç kadınlar havuzunda yüzdünüz mü' sorusunu kahkahalarla karşıladı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer17119","17119","201404","17119-132318.jpg","1", "0",""Evet bir kadınla birlikte oldum!"");



Cevap vermekten kaçınan Diaz, 'İlginç, kadınlar havuzu mu? O da ne demek' dedi.

Cohen'in, 'Bir kadınla birlikte oldunuz mu' diye soruyu açıkça yinelemesi üzerine Diaz, 'Evet bir kadınla birlikte oldum' karşılığını verdi.

Diaz, Cohen''in 'Birden çok mu' sorusunu da, 'Ayrıntıları sormadın, ama sorduğun sorunun yanıt evet. Bir kadınla birlikte oldum' yanıtını verdi. Baseball oyuncusu Alex Rodriguez ile birlikte olan Diaz, 'Bir baseball oyuncusu ile ilişki yaşamak nasıl bir şey' sorusuna da 'Sürekli plan ve program yapmak' karşılığını verdi.

Diaz, şimdiye kadar rol aldığı filmlerin hiçbirinden pişmanlık duymadığını da söyledi.

DHA

Haberin Devamı