Spor Dick Advocaat: Volkan beni dinlemedi, umrumda değil

Dick Advocaat: Volkan beni dinlemedi, umrumda değil

Paylaş
Dick Advocaat: Volkan beni dinlemedi, umrumda değil

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat Karabükspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam sadece 10 dakika oynattığı Volkan Şen için ilginç ifadeler kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kardemir Karabükspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Volkan Şen şaşkınlığı yaşandı.

Sadece 10 dakika oyunda kalan futbolcu, hocası Dick Advocaat'a tepki gösterdi. Karşılaşmanın 67'inci dakikasında Aatıf'ın yerine oyuna giren ve 10 dakika oyunda kaldıktan sonra 77'inci dakikada yerini Moussa Sow'a bırakan Volkan Şen, Fenerbahçe'de yeni bir krizin adı oldu.

Maç sonunda Volkan Şen sorusu yöneltilen tecrübeli teknik adam Dick Advocaat, sert açıklamalarda bulundu.

İŞTE ADVOCAAT'IN AÇIKLAMALARI:


Çok önemli bir galibiyet aldık. Kendi sahasında çok iyi skorlar alan bir takım Karabükspor. Burada Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray'ı mağlup ettiler. Ama maçtan önce söyledim kendimize bakmamız gerekiyordu ve bunu yaptık önemli bir 3 puan aldık.

"VOLKAN TOP SÜREMİYORDU"


Volkan Şen olayının sebebi açık ben burada karar vermek için bulunuyorum Volkan'ın koşarken sorun yaşadığını gördüm sağ dizinde ve sol dizinde... Topu süremiyordu. Futbolcularla iyi arkadaşlık kurmak için burada değilim. Böyle iyi olacağını düşündüm ve bunu yaptım. Volkan Şen'i oyundan almam gerekiyordu aldım. Bu benim oyun için kararım.

"MAÇ KAZANMAK İÇİN BURADAYIZ FUTBOLCU İÇİN DEĞİL"


Volkan Şen'e maç sonu açıklama yaptım beni dinlemek istemedi, ona kalmış bir durum, benim umrumda değil. Futbolcular sinirlenebilir, kızgın olabilir, ama gerçekçi olmalıyız. Maç kazanmak için buradayız, futbolcular için değil.

Haberin Devamı