Gündem Didem Soydan'a metro ve deodorant tepkisi

Didem Soydan'a metro ve deodorant tepkisi

Paylaş
Didem Soydan'a metro ve deodorant tepkisi

Manken Didem Soydan, mutfakta verdiği cesur pozları sosyal medyadan paylaştı, takipçileriyle samimi bir sohbete tutuştu. Yaptığı son metro ve deodorant çıkışı ise tartışma yarattı

Cesur pozlarıyla adından söz ettiren manken Didem Soydan bu defa da mutfakta çekildiği fotoğrafı Twitter'da paylaştı. Paylaşımına çok sayıda yorum geldi. Takipçisinin 'Of be erik gibisiniz Didem Hanım' yorumuna Didem Soydan 'Aman Ezgi Hanım o sizin erikliğiniz' şeklinde cevap verdi.


"DEODORANT KULLANIMI ZORUNLU HALE GELSİN"


Didem Soydan'ı Türkiye'ye fazla gelen cesur açıklamaları ve aykırı tarzıyla tanıyoruz. Geçtiğimiz günlerde metroya bindiğini sosyal medyadan duyurma gereği duyan Didem Soydan, "Ben de metroya biniyorum" dedi. Yetmedi; bu 'küçük metro macerası'nın çıkışında yeniden story çekerek serüvenini şu sözlerle özetledi: "Metro hayat kurtardı, 10 dakikada geldim, trafiğe girmedim. Metro çok güzeldi ama keşke deodorant kullanımı zorunlu hale gelse memlekette. Çünkü koku, bayağı bi' yordu!"

TEPKİLER SONRASI YENİ AÇIKLAMA


Gelen tepkiler sonrası Didem Soydan şu çıkışı yaptı:

"Fikir sahibi olmadıkları insanlar hakkında böyle atıp tutuyolar ya hani! Metrodan önce( ki sultangazi, metronun en son geldiği yerlerden biridir ben o hatta senelerce minibüste gittim geldim liseme ,üniversiteme ) ah be çomar piremses ah ya .."



Öte yandan Didem Soydan'ın eski bir fotoğrafı ortaya çıktı. Sosyal medyada yayılan fotoğraf takipçileri tarafından 'Bu Didem olamaz' şeklinde yorumlandı.