Türkiye (Son Dakika) Didim'de 2 günde 3 cinayet

Didim'de 2 günde 3 cinayet

Paylaş
Didim'de 2 günde 3 cinayet

Aydın'ın Didim İlçesi'nde 30 yaşındaki Şamil Olca ile 45 yaşındaki Yaşar Kaya, arazide vücutlarının çeşitli yerlerine ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu

Bir gün önce oto tamirhanesinde Metin Diler'i öldüren K.K.'nin (27) bu cinayetleri de işlediği ihtimali üzerinde duran polis ekipleri, zanlının yakalanması için çalışma sürdürüyor.

Didim'e bağlı Fevzipaşa Mahallesi Gevrek Mevkii, Zonguldaklılar Sitesi yakınlarındaki arazinin kenarında tabancayla ateş açılarak vurulmuş iki erkek cesedini görenler, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ölen kişilerin kimliğinin Şamil Olca (30) ile Yaşar Kaya (45) olduğunu belirledi. Polisin geniş güvenlik önlemi alındığı olay yerinde, Didim Cumhuriyet Savcısı inceleme yaptı.

10 KOVAN BULUNDU


Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibinin yaptığı incelemede, olay yerinde 10 kovan bulundu. Didim Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede ve İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu da olay yerine gelerek bilgi aldı. Olay yerindeki incelemeler sonrası Şamil Olca ile Yaşar Kaya'nın cesetleri Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesetlerin otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği bildirildi.


SERİ KATİL SU KANALINDA YAKALANDI


Polis ekipleri Söke’nin iki giriş noktası olan Söke-Milas karayolu ile Cezaevi Kavşağında barikat kurdu. Polisleri karşısında gören zanlı Kadir K., ilk önce aracıyla kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamayacağını anlayınca araçtan inerek yaya olarak kaçmaya başladı.


POLİSLE ÇATIŞTI


Karayolunun yanından geçen boş su kanalına giren Kadir K., karanlıktan da faydalanarak izini kaybettirmek istedi. Kanal çevresinde geniş çaplı arama başlatan polis ekipleri zanlıyı bir noktada kıstırdı. Yakalanacağını anlayan zanlı ile polisler arasında kısa süreli silahlı çatışma yaşandı.

Yaşanan çatışmanın ardından gizlendiği su kanalında yakalanan zanlı Kadir K., Söke Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edildi.

ŞÜPHELİ YAKALANDI


Aydın’ın Didim İlçesi’nde 3 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan Kadir K.’nın Söke’de görüldüğü ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. İlçenin giriş ve çıkışlarında kontrol noktası oluşturan polis, 34 KV 7798 plakalı otomobili Cezaevi Kavşağı’nda durdurdu. Aracı kullandığı belirlenen Kadir K., otomobilden inerek kaçmaya başladı. Havaya ateş açan ekipler, Kadir K.’yı yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Didim’e götüreleceği belirtildi.

Haberin Devamı