Spor Diego Ribas UEFA'ya da başvurdu

Diego Ribas UEFA'ya da başvurdu

Paylaş
Diego Ribas UEFA'ya da başvurdu

Ödemeleri yapılmadığı için TFF'ye şikayette bulunan Diego Ribas'ın yazının bir kopyasını UEFA'ya da gönderdiği ortaya çıktı

Fenerbahçe'de Diego Ribas şoku sürüyor. Ödemeleri yapılmadığı için TFF'ye başvuran Brezilyalı'nın bu yazının bir kopyasını UEFA'ya da geçtiği ve " Ödemeleri yapmazsanız sonuçlarına katlanırsınız." ibaresini kullandığı ortaya çıktı.

Yıldız oyuncunun madde yönetime gönderdiği yazıda madde madde yaptığı uyarılarda "Bundan sonraki muhattabınız UEFA ve FIFA olur. Ben UEFA'ya da aynı yazıyı geçtim. Alacaklarım ve sözleşme bitim tarihine kadar tüm haklarımı burada olmasam da alabilirim. Yeni kurallar ortada. İki aydır paramı geciktiriyorsunuz. Sözleşmemi karşılıksız feshederim. Sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsınız." dediği öğrenildi.

"Forma giymesi diğer oyunculara saygısızlık"

Bu arada Fenerbahçe UEFA kanadında elini sağlam tutabilmek için geçtiğimiz cuma günü Diego Ribas'ın alacaklarının önemli bir bölümü olan 500 bin euroyu yatırdığı ancak Brezilyalı yıldızın bu parayı ellemediği UEFA'dan gelecek haberi beklediği öğrenildi.

Diego'nun yaptığı bu davranışa yönetimde "Artık yeter parasını ödeyelim, gitsin. Bu adam bu kulüpte forma giymesin." diyenlerin olduğu hatta bazı yöneticilerin Mersin ve Bursa maçlarında kadroya alınmamasını istedikleri belirtildi.

Yöneticiler,"Fenerbahçe'yi UEFA'ya şikayet edipbize hakaret eden bu oyuncunun forma giymesi diğer oyunculara da saygısızlık olur. Ama bu olay burada bitmez. Biz de hukuksal anlamda girişimlerimizi yaptık. Fenerbahçe zarar görmeyecek ama kendisi çok büyük zarar görecek bu işten. " dediler.

Feridun Niğdelioğlu / Haberürk

Haberin Devamı