Yaşam Dikkat çekici ve doğal bakışların sırrı kirpiklerde

Dikkat çekici ve doğal bakışların sırrı kirpiklerde

Paylaş
Dikkat çekici ve doğal bakışların sırrı kirpiklerde

Dikkat çekici gözlere ve etkileyici bakışlara sahip olmanın sırrı makyaj malzemelerinden değil, doğallığın ön planda tutulduğu ipek kirpikten geçiyor. Özellikle bu yaz günlerinde, denizde ve havuzda güzelliğine düşkün ve her daim iyi görünmek isteyen kadınların kurtarıcısı olacak ipek kirpikler, kullanımı zor olan makyaj malzemelerine, özellikle de maskaralara alternatif oluyor

Gözleri ön plana çıkarması ve dikkat çekici bakışlara sahip olması açısından kadınların vazgeçilmez makyaj malzemesi olan normal maskaralar; yazın denizde, havuzda ve terden akması nedeniyle kullanılamadığı için yerini waterproof maskaralara bırakıyor. Waterproof (suya dayanıklı) maskaraların ise kirpikleri anında sabitlediği ve çıkartırken kirpiklerin dökülmesine neden olduğunu söyleyen Saç, Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanı, Eğitmen Master Figen Aktosun, "Yazın tatile çıkmadan önce bakımlı ve her daim iyi görünmeye özen gösteren kadınlar ipek kirpik ile kirpiklerine zarar vermeden daha uzun ve dolgun gözükmesini sağlayabilir, dikkat çeken bakışlara sahip olabilir" dedi.

Haberin Devamı

İPEK KİRPİK KİMLERE UYGULANABİLİR?

Denizde ve havuzda kadınların kurtarıcısı olacak ipek kirpik uygulamasının kimlere uygulanabileceği hakkında bilgi veren Figen Aktosun, “Daha çok her gün rimel kullanan, lens takan ve gözlerinde alerji hassasiyeti olan kişilere ipek kirpik uygulamasını öneriyorum. İpek kirpik uygulaması gerçek kirpiklerin uzunluğu ve kalınlığını artıran bir uygulama" diye konuştu.

İPEK KİRPİK UYGULAMASI KİRPİKLERE ZARAR VERİR Mİ?

Bakışları belirgin hale getiren ipek kirpik uygulamasının kirpiklere asla zararı olmadığını vurgulayan, bu uygulamanın ilk uygulayıcısı ve Güzellik Eğitmeni Master Figen Aktosun, “Normalde takılan takma kirpikler bütün olarak kirpik diplerine yapıştırılırken ipek kirpikler ise kıl kökünün yaklaşık 2-3 mm uzağına tek tek doğal medikal yapıştırıcılar ile eklendiği için kirpik diplerinin hava almasını engellemez. Böylece kirpiklere hiçbir zarar vermeden yoğun, bakımlı, doğal ve uzun kirpiklere kavuşursunuz. Burada en önemli nokta kullanılan ürünün kalitesi ve bu uygulamada gerçekten uzman kişiler tarafından yapılıyor olması" şeklinde bilgi verdi.

Haberin Devamı

1,5 SAAT YETİYOR

En zararsız kirpik uzatma yöntemlerinden biri olan ipek kirpik uygulamasının 1,5 saat sürdüğünü söyleyen Master Figen Aktosun, ipek kirpiklerin hafif olduklarından dolayı uygulama yapılan kişinin göz kapaklarında herhangi bir ağırlık ya da rahatsızlık yaratmadığını belirtiyor. Her ay düzenli olarak bakımının ardından 3 aya kadar kalıcılık sağlayan ipek kirpikler, Hollywood yıldızlarının bakışlarına sahip olmayı mümkün kılıyor.