Faik Gürses Dikkat dikkat! Yardımlarınızı esirgemeyin!
HABERİ PAYLAŞ

Dikkat dikkat! Yardımlarınızı esirgemeyin!

Okudunuz değil mi? Madalya peşinde koşarken düşüp felç olan jimnastikçi Yunus’un dramını. Haydi bakalım görev başına. Ağabeyi Uğur Uyar’ın telefonu: 0 542 486 99 19. Bu genci yeniden sporumuza kavuşturmak artık sizin elinizde.

GALATASARAY’DA DURUM

Bülent Tulun ile Fatih Terim’in geçinemediğini Galatasaray Üniversitesi’nin Fransız hocasına sorsanız bilir. Yeni yönetimin böyle bir fitili ateşlemesi ise sabotaj gibi bir şey. İnsanın aklı almıyor. Bir de hala formül aranıyor. Pes yani.

GAZİ KOŞUSU

Gözüm Şeref Tribünün’deki şapkalı hanımefendiye takıldı. Tam da Gazi’nin istediği bir fotoğraftı. Ama bir şeye daha gözüm takıldı. Davetlilerin önündeki limonatalar! O şapka ile limonata uyuştu mu şimdi Girgin Başkan.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

ROLAND KOCH

Onun yaptırdığı idman sonucu sağ kalırsanız, Allah sizi sevdiklerinize kavuşturdu demektir. İmza: Sarı Fırtına Metin Tekin.

KKTC DE FİLA’DA

Şu ambargo denen illeti kaldırmak bu kadar basitse Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne 32 yıldır çektirdiğiniz kabir azabı nedeniyle sizi AİHM’e yollamak gerekir ya, hadi neyse.

COŞKUN AĞABEY

Yıldırım gibi geldi, iz bırakıp öyle gitti. Bu vesileyle Teşvikiye Camii’nde vefayı gördüm, ölmemiş demek ki!

YUSUF DİKEÇ

Atıcılıkta Dünya Şampiyonu oldu ve tarihe geçti. Bilginiz olsun istedim, çoğunun haberi yok da.

SURVİVOR DERYA

Bu ülke seni yurt dışında okutabilmek için dünyanın bursunu verdi. Hoş sen de karşılıksız bırakmadın. 1996’daki gençler şampiyonluğundan bu yana büyükler kategorisinde su yutturdun bize. Şimdi olimpiyata gitmekten filan bahsediyorsun. Önce bir ters dön. Şu yuttuklarını bir çıkart bakalım. Sonrasında Başkan Bozdoğan ne der bilemem.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder