Spor Dikkat tehlike!

Dikkat tehlike!

Paylaş
Dikkat tehlike!

Taraftarının Antalyaspor maçında küfürlü ve kötü tezahüratta bulunması halinde Beşiktaş derbisini boş tribünler önünde oynamak zorunda kalacak olan Fenerbahçe'de, yöneticilerden bir kez daha, “Sadece takımınızı destekleyin” uyarısı geldi

Galatasaray derbisi sırası ve sonrasında taraftarının yaptığı kötü ve küfürlü tezahürat nedeniyle 150 bin lira para cezasına çarptırılan Fenerbahçe, bu cezayla sınıra gelmişti. Sarı-Lacivertli renklere gönül verenlerin, bir kez daha aynı eylemde bulunması halinde Kanarya, bir maçını seyircisiz oynamak zorunda kalacak. Eğer bu eylem, bugünkü Antalyaspor karşılaşmasında gerçekleşirse, lider Fenerbahçe, önümüzdeki hafta Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki Beşiktaş derbisini boş tribünler önünde oynayacak.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde yönetimden yapılan açıklamada, “Şampiyonluğa yürüyen takımımızın, Beşiktaş maçına, taraftarımızın desteğinden yoksun çıkmaması için deplasmanda oynayacağımız Antalyaspor karşılaşmasında, küfürlü tezahürat konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekmektedir” denilmişti. Yöneticiler, bu akşam oynanacak 90 dakika öncesi bir kez daha uyarıda bulunarak, “Taraftarımızdan tek isteğimiz, sadece takımlarını desteklemeleri, rakip takıma, seyircisine, hakeme karşı olumsuz bir tepkide bulunmaması. Alacağımız bir ceza onları, takımlarını desteklemekten, oyuncularımızı da onların desteğinden mahrum bırakacaktır” sözlerini sarfetti.