Magazin 'Dilin tutulsun kadın' diye bağırdı

'Dilin tutulsun kadın' diye bağırdı

Paylaş
'Dilin tutulsun kadın' diye bağırdı

Kızı Anjelik'in erkek arkadaşı ve ailesi tarafından darp edildiği iddiası yeni bir boyut kazandı

Kızı Anjelik’in 20 kişi tarafından dövüldüğünü öne süren Ahu Tuğba, canlı yayında bağlanan bir kadının “Anjelik erkek arkadaşı Ramiz askere gidince onun kuzeniyle flört etti” sözlerine “Dilin tutulsun” diye isyan etti!

Haberin Devamı

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik’in erkek arkadaşı ve ailesi tarafından darp edildiği iddiası yeni bir boyut kazandı.

Tuğba, önceki sabah kızıyla birlikte katıldığı “Sabahın Sedası” programında avukat olduğunu söyleyen Arzu isimli bir kadının iddialarını duyuncu çılgına döndü. Anjelik’i darp ettiği iddia edilen kişilerden birinin akrabası olduğunu öne süren Arzu Hanım Anjelik’in Ramiz isimli bir genç ile 1 yıl flört ettiğini ardından askere gittikten sonra erkek arkadaşının amcasının oğlu olan Volkan isimli gençle flört etmeye başladığını öne sürdü.

Tuğba ve Anjelik yalan olduğunu söyledikleri bu iddia üzerine çılgına döndü.

'ANJELİK, VOLKAN İÇİN KOLLARINI KESTİ'

Arzu Hanım “Biz büyük bir aileyiz ve böyle deşifre edilmekten hoşnut değiliz. Bizim de çocuklarımız var. Biz kızımızın dahil kimsenin kırılmasını ve üzülmesini istemeyiz. Anjelik, Ramiz Akdağ ile sevgiliydiler. Bir buçuk yıl birliktelerdi. Ramiz askere gittikten sonra amcasının oğlu Volkan Akdağ ile flört etmeye başlıyor. Ahu Hanım ve Anjelik Hanım Ahu Hanım‘ın eşiyle birlikte yemeklere gidiyor. Anjelik Volkan’a olan aşkı için kollarını kesiyor” dedi.

Haberin Devamı

'YALANCI KADIN'

Bunun üzerine Ahu Tuğba “Anjelik bir senedir yurtdışındaydı. Allah senin dilini tutsun kadın! Ben Ramiz’i ne tanırım, ne de yüzünü gördüm.Yalancı kadın. Volkan’ı da 2 kere gördüm” dedi.

Anjelik ise “Benim annem Volkan dışında bir evlat tanımaz. 18 Nisan 2009’da ben Ramiz ile tanıştım. Ağustos’ta askere gidiyor. Ben de 1 sene Amerika’dayım. Askerden dönünce Volkan ile arkadaş olduğum için benim kolumu kesiyor. Benim namusuma kimse laf söyleyemez. Ramiz, Volkan ile samimiyim diye kıskanıyor, iftira atıyor. Volkan ile benim arkadaşlığım sürüyor. Ailesinin de haberi var. Biz Volkan ile yemeğe dahi çıkmadık” diye konuştu.