Spor Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Ne zaman ve saat kaçta?

Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Ne zaman ve saat kaçta?

Paylaş
Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Ne zaman ve saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe gruplardaki ilk maçına yarın deplasmanda çıkıyor. Sarı lacivertli kulüp Hırvat ekibi Dinamo Zagreb ile karşılaşacak. Fakat Türkiye'de maçı yayınlayacak kulüp bulunmuyor ve taraftarlar 'Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı hangi kanalda?' sorusunu soruyor.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda temsilcimiz Fenerbahçe yarın akşam Hırvat futbolunun güçlü ekibi Dinamo Zagrab ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sarı Kanaryalar ilk maçını alarak tıpkı Galatasaray gibi Avrupa Ligi'ne güzel bir başlangıç yapmak istiyor. Öte yandan taraftarlar da nefeslerini tutmuş bu karşılaşmayı heyecanla bekliyor. Fakat maçın Türkiye'de yayıncısı henüz bulunmuyor. Bu nedenle kafalarda soru işareti bulunuyor.

Haberin Devamı

DİNAMO ZAGREB FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN?

Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı yarın akşam saat 22.00'de Maksimir Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi İngiliz hakem Craig Pawson yönetecek. Müsabakayı Türkiye'den yayınlayacak olan kanal henüz bulunmuyor. Azeri Kanalı İdman TV ise karşılaşmayı canlı olarak yayınlayacak.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi kadrosu

UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan kadroda, Carlos Kameni, Berke Özer, Mehmet Ekici, Nabil Dirar, Ozan Tufan, Roberto Soldado, Tolga Ciğerci ve Ferdi Kadıoğlu yer almadı.

Fenerbahçe'nin grup maçlarında oynatabileceği futbolcuların listesi şöyle:

Kaleci: Volkan Demirel, Harun Tekin, Erten Ersu

Defans: Hasan Ali Kaldırım, Mauricio Isla, Diego Reyes, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Yiğithan Güveli

Haberin Devamı

Orta saha: Mehmet Topal, Alper Potuk, Barış Alıcı, Jailson Marques Siqueira, Yassine Benzia, Aatıf Chahechouhe, Mathieu Valbuena, Oğuz Kağan Güçtekin, Eljif Elmas

Forvet: İslam Slimani, Michael Frey, Andre Ayew

Dinamo Zagreb'i yakından tanıyalım...

Hırvatistan Ekibi Dinamo Zagreb, geçtiğimiz sezon Hırvat Ligi’ni Rijeka’nın 3 puan önünde lider olarak tamamladı. Zagreb, oynadığı 36 maçta 22 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 7 beraberlik elde etmeyi başardı. 2017-2018 sezonunda UEFA Avrupa Ligi 4. Ön Eleme Turu’nda Skenderbeu’ya elenen Zagreb, bu sonuçla gruplara katılma şansını da kaybetti. Dinamo Zagreb’in geçtiğimiz sezon 15 golle en golcü ismi olan Soudani ise Nottingham Forest’e transfer oldu. Hırvat temsilcisinde Mario Gavranovic, şu ana kadar oynadığı 10 maçta 3 gol kaydetti. Hırvat teknik adam Nenad Bjelica’nın başında bulunduğu Dinamo Zagreb, iç saha karşılaşmalarını 35 bin 123 kapasiteli Maksimir Stadyumu’nda oynuyor.