Gündem 'Direksiyon dersi verirken tecavüz etti'

'Direksiyon dersi verirken tecavüz etti'

Paylaş
'Direksiyon dersi verirken tecavüz etti'

'Direksiyon dersi verirken tecavüz etti'

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki davada, yaklaşık 4 ay önce İlyasköy Mahallesi’nde evli 4 çocuk annesi kız kardeşleri H.T’ye, girdikleri ilişki sırasında çektiği çıplak resimlerle şantajda bulunduğu öne sürülen akrabaları İbrahim O.’yu çıkan tartışmada bıçakla yaraladığı iddiasıyla yargılanan Yüksel A. ile ağabeyi Mustafa A. hakim karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Sanıkların hazır bulunduğu duruşmaya mağdur katılmazken, olayın tahrik altında meydana geldiğini belirten tutuklu sanık Yüksel A., "Olay günü ağabeyim Mustafa ile arabayla geziyorduk. Bu sırada İbrahim O. kendi kullandığı arabayı bizim üzerimize doğru sürdü. Kız kardeşimle ilişkiye girip resimlerini çekip, şantajda bulunduğunu da öğrenmiştim.

Ben de bunun üzerine kendisine bizden ne istediğini sormak için yanına gittim. Bana küfür ederek elini aracın torpidosuna atınca üzerimdeki bıçakla kendimi korumak amacıyla sağa sola savurdum. Bundan da çok pişmanım" diye kendini savundu. Diğer tutuksuz sanık Mustafa A. da olaya karışmadığını suçsuz olduğunu ifade etti.

Duruşmada tanık olarak dinlenen sanıkların kız kardeşi H.T. ise İbrahim’in kendisine şantajda bulunduğu belirterek, "Ehliyet almam için İbrahim bana direksiyon kursu veriyordu. Bir gün yine kurs verirken aracı tenha bir yere çekip aracın kapıların kitledikten sonra zorla bana saldırarak sahip oldu. Cep telefonuyla resimlerimi çekti. Beni sürekli tehdit edip para ve altınlarımı aldı. Artık dayamayıp durumu jandarmaya bildirdim. Bu nedenle ağabeylerim de karşısına çıkınca bıçaklama olayı meydana geldi" dedi.

Haberin Devamı

Duruşma, dosyadaki eksikliklerine giderilmesi için ertelendi.

AA