Gündem Diri diri gömdüler

Diri diri gömdüler

Paylaş
Diri diri gömdüler

6 yıl önce işlenen cinayet aydınlanırken, korkunç sır perdesi de aralandı

OKULA GİDERKEN KAYBOLDU

Osmaniye Düziçi’nde oturan Selma Saçmalı, 31 Mayıs 2004’de okula gitmek için evden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Selma’nın babası o dönem polise gidip kızının kaybolduğunu bildirdi.

Ayrıca kızının erkek arkadaşı Cemil Avan (24) tarafından kaçırılmış olabileceğini de söyledi. Polis Cemil Avan’ı sorgulamasına karşın bir sonuç alamadı ve Selma bulunamadı. 6 ay önce gelen bir ihbar her şeyi değiştirdi.

‘GİZLİ TANIK’ İFADE VERDİ

Polise kimliğinin açıklanmaması şartıyla gidip ifade veren ve ‘gizli tanık’ olarak kabul edilen bu kişi Selma’nın, sevgilisi Cemil Avan ile arkadaşı Kadir Cuma (23) tarafından öldürüldüğünü söyledi.

‘Gizli tanık’ın ifadesine göre, Cemil Avan ile Kadir Cuma, genç kızı önce bıçaklamış, sonra boğazını kesmiş ve daha yaşarken toprağa gömmüştü. Cemil Avan ile Kadir Cuma’ya arkadaşları Ali Algan (24) da yardım etmişti.

POLİS 6 AY BOYUNCA İZLEDİ

Bu bilgi üzerine harekete geçen polis, bu üç kişiyi takibe aldı. Her adımları sivil ekipler tarafından izlendi. Ayrıca telefon konuşmaları da dinlendi.

Sonunda önceki gün Cemil Avan Düziçi’nde, askerde olan Kadir Cuma ile Ali Algan da görev yaptıkları birliklerde gözaltına alındı. Polisin çapraz sorguya aldığı sanıklar suçlarını itiraf etti. Sanıkların gösterdiği yer kazıldı ve Selma’nın cesedi bulundu.

SAÇLARINDAN TUTUP BOĞAZINI KESMİŞ

Cemil Avan ifadesinde “Selma’nın beni aldattığını duydum ve öldürmeyi kafama koydum. Arkadaşım Ali Algan ağaçlık bölgede bir mezar kazdı. Selma’yı olay günü oraya götürdüm.

Yanımda Kadir Cuma da vardı. Saçlarından tutup Selma’nın boğazını kestim ve bıçağı Kadir’e verdim. Kadir de göğsünden 4-5 kez bıçakladı. Selma daha ölmemişti. Kızı soyduk, iç çamaşırlarıyla kaldı. Sonra da diri diri toprağa gömdük” dedi.

Süleyman GÜZEL/DHA