Magazin Diriliş Ertuğrul 110. yeni bölüm 2. fragmanı izle: Ertuğrul Bey çileden çıktı

Diriliş Ertuğrul 110. yeni bölüm 2. fragmanı izle: Ertuğrul Bey çileden çıktı

Paylaş
Diriliş Ertuğrul 110. yeni bölüm 2. fragmanı izle: Ertuğrul Bey çileden çıktı

Diriliş Ertuğrul 110. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Ertuğrul Bey ile Günalp karşı karşıya geliyor.

TRT 1'in her sezon büyük ilgiyle izlenen ve çarşamba günleri reytinglerde zirveyi elden bırakmayan dizisi Diriliş Ertuğrul'un 110. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde sulh anlaşması Ertuğrul Bey ile Günalp Kılıçarslan'ı karşı karşıya getiriyor.



"BURADA DEVLET BENİM"

Ertuğrul Bey, haberi olmadan düşmanıyla sulh anlaşması yapan Günalp Kılıçarslan'a hiddetleniyor. Günalp Kılıçarslan bundan böyle Ertuğrul Bey'in sözünün hükmünün olmadığını söylüyor. Tam anlaşma imzalanacağı sırada Ertoğrul Bey kılıcını çıkararak kağıdı ikiye ayırıyor. Günalp Kılıçarslan anlaşmanın devlet buyruğuyla olduğunu söylerken Ertuğrul Bey "Burada devlet benim" diyerek son sözünü söylüyor.



Diriliş Ertuğrul 110. bölümüyle 14 Mart Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında...



DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir tarafından hazırlanan zehirli eti yiyen Sultan Alaeddin zehirlenmişti. Zehirlenme sırasında içeri giren Şehzade Gıyaseddin, şüphelendiği Ertuğrul’u sorgulamak için tutuklanmıştı.

Emir Saadeddin’in tuzağına düşen Ertuğrul ne yapacak? Sultanı öldürmek suçundan aklanabilecek mi? Gıyaseddin, Ertuğrul hakkında ne hüküm verecek?

Emir Saadeddin tarafından Karacahisar Kalesi’ne gönderilen Kaledar Günalp Bey’in kaledeki icraatı ne olacak? Artuk, Turgut ve Bamsı, Kaledar Günalp Bey’e karşı ne yapacak? Ertuğrul’un tutuklanması ve Günalp Bey’in gelişi, Kayıları nasıl etkileyecek?

Ahmet ve Alplar, Ertuğrul’un başına gelenlerden sonra ne yapacak? Obaya gelen Sungur Tekin, olanlar karşısında nasıl hareket edecek? Emir Saadeddin büyük hedefine ulaşabilecek mi? Üst üste gelen felaketlerden sonra Kayı Obası’nda durum ne olacak?

Haberin Devamı