Magazin Diriliş Ertuğrul neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Diriliş Ertuğrul neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Paylaş
Diriliş Ertuğrul neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Diriliş Ertuğrul fanlarını üzücek haber dizinin resmi Twitter hesabından geldi. Yapılan açıklamada Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünün bu akşam yayınlanmayacağı duyuruldu. Dizinin hayranları "Diriliş Ertuğrul neden yok?" sorusuna yanıt bulmaya çalıştı.

Her hafta Sen Anlat Karadeniz dizisiyle kıran kırana bir mücadeleye giren Diriliş Ertuğrul'un bu akşam yayınlanmayacağı belirtildi. Bu üzücü haber dizinin resmi Twitter hesabından geldi. Dizinin hayranları "Diriliş Ertuğrul neden yok?" sorusuna yanıt bulmaya çalıştı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NEDEN YOK?

Twitter'dan yapılan açıklamada "Diriliş Ertuğrul'da yeni dönem başlıyor. Yeni dönemle ilgili yaptığımız dekor ve prodüksiyon çalışmaları nedeniyle yayınımıza bir hafta ara veriyoruz." denildi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yeni bölümle ilgili yapılan açıklamada ise "Büyük sürprizlerler dolu, nefesleri kesecek yeni bölümüyle Diriliş Ertuğrul 2 Mayıs Çarşamba TRT 1'de.” diye duyuruldu.



SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde Selçuklu Devleti’nin başına geçmek isteyen Saadettin Köpek, Ertuğrul’a tuzak kurdu. Ancak Ertuğrul ve alpleri Köpek’in tüm adamlarını öldürdü.

Kaçmaya çalışan Köpek’i ise Ertuğrul yakaladı ve ikili arasında kılıçlar çekildi. Günalp Bey, Saadettin Köpek’in gerçek yüzünü gördü ve şehzadeliğini ilan ettiğini anladı. Günalp ve Saadettin karşı karşıya gelince ipler koptu ve Saadettin Sultan’ı öldürttüğünü de itiraf etti. ‘O taht benim hakkım. Bana itaat edeceksin ve Ertuğrul’u öldüreceksin’ diyen Köpek’e Günalp Bey ‘Bunun bedelini ödeyeceksin’ dedi. Ertuğrul Bey’e seslenen Günalp, ‘Bu it senin pusatının hakkıdır’ dedi ve Ertuğrul Bey ile Saadettin Köpek karşı karşıya kaldı. O anlarda ise Ertuğrul Bey kılıcıyla Köpek’in başını keserek öldürdü.




Haberin Devamı