Magazin Diriliş Ertuğrul yeni sezon en zaman başlayacak? Fragman yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon en zaman başlayacak? Fragman yayınlandı mı?

Paylaş
Diriliş Ertuğrul yeni sezon en zaman başlayacak? Fragman yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul 4 sezondur TRT ekranlarında zirvede yer alıyor. Dizi sıkı bir şekilde takip edilirken yeni sezonunun ne zaman başlayacağı hayranları tarafından merak ediliyor. Yeni bölüm fragmanı da sabırsızlıkla bekleniyor.

Eylül ayının gelmesiyle birlikte, birçok dizi hayata geçti, sezon finali yapanlar ise kaldığı yerden devam etmeye başladı. Fakat, çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizisi Diriliş Ertuğrul, TRT 1'de hala ekranlara gelmedi. Dizinin müdavimleri ise "Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak?" sorusuna bir yanıt arıyor.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu hakkında kanaldan yapılan bir açıklama yok. Dizi geçen sezon 25 Ekim'de seyircisiyle buluşmuştu. Projenin bu sezon da ekim ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Öte yandan yeni bölüm fragmanı da yayınlanmış değil.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE NE OLDU?

Noyan, Ertuğrul Bey'i elinden kaçırdı. İntikam için tez Alongaya'ya haber verdi. Lakin Alongaya'ya haber gelmeden Osman'ı öldürmeye çalışıyor. Fakat Osman ölmeyecek çünkü yaptıkları hain planlar yerini bulmayacak.

Sultan Gıyaseddin Günalp'i Konya'ya çağırıyor. Sebebi ise Moğol belasına karşı tedbir almak. Fakat Günalp Konya'ya gideceği sırada Eynece ve Karamış tarafından pusuya düşürülecek. Alongaya'nın Günalp'e bakışı her şeyi açıklıyor.

Haberin Devamı

"Gök yeleli atlarımızla, ufukları aşana dek gün doğumundan, gün batımına Allah'ın adaletini yayana dek durmayacağız." diyen Ertuğrul yeni sezon için savaş sinyallerini verdi.

HANDE SORAL DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA

Yapılan açıklamaya göre ünlü oyuncu Hande Soral, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni szon oyuncu kadrosuna dahil oldu. Halime'nin vefatından sonra Ertuğrul Bey ile evlenecek olan Zeydan'ı oynamaya hazırlanan Hande Soral, yeni sezonda izleyici ile buluşacak.

Hande Soral, sosyal medya hesabından haberi sevenleriyle paylaştı. Soral, Zeydan karakterini canlandıracağı öğrenildi.