Yaşam Dirt 4'lük turnuva

Dirt 4'lük turnuva

Paylaş
Dirt 4'lük turnuva

Yarış severler sokağa dökülüyor… Dört farklı şehirde dokuz farklı noktada düzenlenecek olan Dirt 3 turnuvası nefesinizi kesecek…

04 – 05 Haziran 2011 tarihinde 12.00 – 19.00 saatleri arasında düzenlenecek olan turnuvada birbirinden güzel hediyelere sahip olma şansı yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Piste kendine güvenenlerin kapışacağı turnuvada birinciye XBOX Arcade Consol Set, ikinciye Roccat SDMS High End Gaming Desk-Set (Klavye + Mouse + Mouse Pad + USB Çoklayıcı) üçüncüye ise Hometech DVD oynatıcı + Starcom MP4 Player hediye edilecek.

Ayrıca her mağazanın birincisine ise Speedlink Darkfire Racing Wheel hediye edilecek.

Turnuvaya katılmak için tek yapmanız gereken; katılmak istediğiniz mağazayı ziyaret etmek ve ve Dirt 3 heyecanına katılmak…

TURNUVA NOKTALARI:

Cevahir TeknoSA

Ümraniye Media Markt

Beylikdüzü Media Markt

Bursa Nilpark Media Markt

Ankamall Electro World

İstinyepark D&R

İzmir Media Markt

Virgin

Carrefour İçerenköy

TURNUVA ŞARTLARI:

1. Turnuva süresince Sony PlayStation 3 ve Microsoft X360 konsolları kullanılacaktır.

Haberin Devamı

2. Skorların kayıtları mağazada mevcut bulunacak personelimiz tarafından tutulacak, katılımcıların İsim/Telefon/e-Mail/Skor bilgileri alınacak, bu veriler tek bir havuzda toplanıp, katılımcıların skor sıralaması Aral’ın websitesinde yayınlanacaktır.

3. Turnuva, turnuva günü öncesinde belirlenecek olan parkuru, belirlenecek olan araçla en kısa zamanda bitirme esasına dayanır. En iyi tur zamanını yapan kişiler ödülleri almaya hak kazanacaktır.

4. Turnuva 1.sine Xbox Arcade Konsol Set, 2.sine Roccat SDMS High End Gaming Desk-Set, 3.süne Hometech DVD oynatıcı + MP4 Player ödül olarak verilecek ve ayrıca her mağazanın 1.si Speedlink Darkfire Racing Wheel kazanacaktır.

5. Her kişi sadece 1 ödül kazanabilecektir.

6. Kazanan kişilere hediyeleri 5 iş günü içerisinde kargolanacaktır.

7. Aral çalışanları ve turnuva yapılan firma çalışanları turnuvaya katılamazlar.

BASIN BÜLTENİ