Gündem Diş fırçası yanağına saplandı!

Diş fırçası yanağına saplandı!

Paylaş
Diş fırçası yanağına saplandı!

Adana'da, İncirlik Hava Üssü'nde görevli ABD'li bir askerin 3 yaşındaki çocuğunun yanağının iç tarafına diş fırçası saplandı

Alınan bilgiye göre, İncirlik Hava Üssü’nde görevli ABD’li Francisco Montejenu’nun aynı isimdeki oğlu Francisco Montejenu (3) dişlerini fırçalamak üzere banyoya gitti. Bu sırada fırça yanağının iç kısmına saplanan ve ağzında fırça olduğu halde ambulansla Acıbadem Adana Hastanesine kaldırılan Montejenu, kontrolünün ardından ameliyata alındı.

Haberin Devamı

Baba Montejenu, oğlunun akşam yatmadan önce dişlerini fırçalamak istediğini belirterek, "Bu sırada birden bağırdı, uyku sersemliğiyle fırçayı kaydırmış. Hemen ambulansla hastaneye kaldırdık" dedi.

DİŞ FIRÇASI ÇIKARILDI

Dişini fırçalamak isteyen Francisco Montejana'nın yanağına saplanan diş fırçası ameliyatla çıkarıldı. Francisco Montejana, Özel Acıbadem Hastanesi’nde yapılan operasyonun ardından çıkarılan fırça ile objektiflere poz verdi.

Ameliyatı gerçekleştiren Dr. Feyha Kayha Aydoğan, “Başarılı bir operasyon ile ağız içerisine saplanan diş fırçasını çıkardık. Çocuğumuzun sağlık durumu gayet iyi, sadece batmaya yönelik ağız içerisinde bir ödem oluştu. O da zaman içerisinde geçecek” dedi.

(DHA)

Haberin Devamı