Gündem Diskotekte fuhuş pazarlığı

Diskotekte fuhuş pazarlığı

Paylaş
Diskotekte fuhuş pazarlığı

Fatih'teki bir diskotekte fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarı üzerine harakete geçen polis, 4'ü yabancı uyruklu toplam 13 kadını gözaltına aldı

Emniyette getirilen kadınların, "Baskınlardan bıktık. İnsanları biz zorla mı çağırıyoruz" şeklinde tepki gösterdikleri belirtildi. Kadınların fuhuş yapmak için müşterilerle 200 dolar karşılığı anlaştıkları ileri sürüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Aksaray’daki bir diskotekte fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarı üzerine saat 02.00 sıralarında harekete geçti.

Müşteri gibi içeri giren polisler, fuhuş için pazarlık yaptığı kadınlarla 200 dolara anlaştı. Bunun üzerine polisler, dışarıda bekleyen meslektaşlarına haber verdi.

Baskın yapan polis, 4’ü yapancı uyruklu 13 kadını gözaltına aldı. Sağlık kontrollerinden sonra Gayrettepe’deki, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen ve hırkalarıyla yüzlerini gizlemeye çalışan kadınların, "Bizden ne istiyorsunuz. İnsanları biz zorla mı çağırıyoruz" şeklinde tepki gösterdikleri belirtildi. Yabancı uyruklu kadınların yapılan işlemlerinin ardından sınırdışı edileceği öğrenildi.

Süleyman KAYA/İSTANBUL (DHA)