Spor Divan Kurulu'nda 'istifa' sesleri

Divan Kurulu'nda 'istifa' sesleri

Paylaş
Divan Kurulu'nda 'istifa' sesleri

Galatasaray Divan Kurulu'nda Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç ve eski başkanlardan Faruk Süren, Adnan Polat'ı istifaya davet etti

Galatasaray Divan Kurulu'nda Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, başkan Adnan Polat'ı istifaya davet etti. Adnan Polat'ın iyi işler yaptığını ancak artık yorulduğunu söyleyen Kıraç, "Adnan Polat artık istifa etmelidir. Galatasaray'ın ipotek edilmemiş hiçbir geliri kalmamaıştır." dedi.

FARUK SÜREN: İKİNCİ BAŞKAN BİLE İSTİFA ETTİ

Divan Kurulu'nda söz alan eski başkanlardan Faruk Süren ise şöyle konuştu: "Başkanlığı terk ettiğim günden beri ikinci kez konuşma yapıyorum. Galatasaray yelkenlerini rüzgara göre ayarlıyor, halbuki hedeflerine göre ayarlamalı.

Bizim işimiz şahıslarla, yönetimlerle değil. Biz birlik beraberlikten bahsediyoruz. Yönetim Kurulu "Kol kırılır yen içinde kalır" diyor ancak kendi içlerinde de anlaşamıyorlar.

İkinci başkan bile istifa etti. Böyle bir durum, bizim şu anki mali durumumuzu sportif durumumuzu düzeltebilir mi? Ben inanmıyorum açıkçası.

Bizim başkanımız bu hadiselere çözüm getirmek zorundadır. Biz kendisinden bunu bekliyoruz. Yeniden yönetim kurulu seçimine gidilmesi gerekmektedir. Kulübü Mayıs 2012'ye kadar götürecek yeni bir oluşum gerekmektedir." diyerek konuşmasını tamamladı

Haberin Devamı