Türkiye (Son Dakika) Diyarbakır'da satırlı, sopalı, pitbullu kavga!

Diyarbakır'da satırlı, sopalı, pitbullu kavga!

Paylaş
Diyarbakır'da satırlı, sopalı, pitbullu kavga!

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde gençlerden oluşan iki grup arasında tesbih nedeniyle çıkan, taş, sopa ve satırın kullanıldığı kavgada, kavgayı ayırmaya çalışan bir genç ağır yaralandı. Yaralı taksi ile hastaneye kaldarılırken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Kavga sırasında gençlerden biri yanındaki pitbullu köpeği de diğer grubun üzerine saldırttı

Olay, Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesi Yaşar Kemal Caddesi üzerinde meydana geldi.

KAVGA TESBİH NEDENİYLE ÇIKMIŞ

AA'nın edindiği bilgiye göre iki grup arasında tespih yüzünden çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Taş, sopa, bıçak ve bir köpeğin de kullanıldığı kavgada bir kişi, aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı.



Kavgada taraflardan birinin köpeğini yaralanan şahsın üzerine saldığı öğrenildi.



TİCARİ TAKSİNİN DE CAMI KIRILDI

Kavga sırasında olay yerinde bulunan bir ticari taksinin de atılan taşlardan camı kırıldı. Yaralı, bir taksiyle hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, 3 kişiyi gözaltına aldı. Kavgaya karışan 3 kişinin de arandığı öğrenildi.

BAŞINDA YARA BULUNAN GENÇ OLAYI HATIRLAMADIĞINI SÖYLEDİ

H.İ.A. bir taksi ile hastaneye kaldırılırken, olay yerine gelen polis 3 kişiyi gözaltına aldı. Hastanede tedavisi süren H.İ.A.’nın kavganın tarafı olmadığı, ayırmaya çalışırken yaralandığı kaydedildi. Başında 2 kesici alet yarası bulunan gencin olayı hatırlamadığını söylediği belirtildi.

Haberin Devamı