Gündem Diyarbakır'da 20 gün sonra yine aynı kalleş saldırı! Uzman onbaşıyı sırtından vurdular

Diyarbakır'da 20 gün sonra yine aynı kalleş saldırı! Uzman onbaşıyı sırtından vurdular

Paylaş
Diyarbakır'da 20 gün sonra yine aynı kalleş saldırı! Uzman onbaşıyı sırtından vurdular

Son dakika... Diyarbakır'da, silahlı saldırıya uğrayan Jandarma Uzman Onbaşı B.D. ağır yaralandı. Evinin önüne pusu kuran kişi tarafından sırtından ve başından vurulan uzman onbaşı tedavi altına alındı. Bundan 20 gün önce de Diyarbakır Silvan'da yine aracına binmeye çalışan bir uzman çavuş uğradığı kalleş saldırıda şehit düşmüştü

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde evinden çıkan Jandarma Uzman Onbaşı B.D. uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanarak Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Apartmandan çıktıktan sonra ve evinin önündeki aracının bagajına malzeme koyan Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Uzman Onbaşı B.D., saat 00.09'da kimliği belirsiz bir kişinin arkasından düzenlediği silahlı saldırıya uğradı.


SIRTINDAN VE BAŞINDAN VURULDU


Sırt ve başından aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Uzman Onbaşı B.D., ambulans ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.



Saldırıdan sonra ara sokaklara kaçan saldırganın yakalanması için polis operasyon başlattı.


21 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kızılca, aracına binmeye çalışırken hainlerin saldırısına uğramıştı


3 EKİM GÜNÜ BİR ÇAVUŞU ŞEHİT ETMİŞLERDİ


Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 3 Ekim günü aracına binmeye çalışan 21 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kızılca da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşmüştü.

Diyarbakır Caddesi’nde aracından inen jandarma uzman çavuşa, teröristlerce bir araçtan ateş açılmıştı.

Saldırıda ağır yaralanan uzman çavuş, ambulansla Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış ancak hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.