Spor Diyarbakır sezonu kapadı

Diyarbakır sezonu kapadı

Paylaş
Diyarbakır sezonu kapadı

Olaylı Bursaspor karşılaşması nedeniyle daha önce 3 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası alan Diyarbakırspor'a ağır bir fatura daha çıktı

Disiplin Kurulu, 87. dakikada yarıda kalan İstanbul Belediye mücadelesinde taraftarlarının neden olduğu saha olayları yüzünden Kırmızı-Yeşilli kulübe 3 maç daha seyircisiz oynama cezası verdi. Geride kalan 9 haftada sahasında 5 maçı bulunan Diyarbakırspor böylece sezonu kapamış oldu.

Kurul, yeşil-kırmızılı kulübe ayrıca 60 bin lira da para cezası kesti. Diyarbakırspor, Bursaspor maçında aldığı 3 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasından sonra dünkü kararla bu sezon sahasında seyircisiyle buluşamayacak.

GALATASARAY'A 185 BİN TL PARA CEZASI

PFDK, Ankaragücü maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat yüzünden söz konusu eylemin ikinci kere tekrarını gözönüne alarak Galatasaray’a 80 bin lira para cezası verdi.

Kurul, aynı müsabakada bir taraftarın tribünden atılarak yaralanması ve saha olayları nedeniyle de 100 bin lira cezası öngördü.

Yayın yetki belgesi olmayan bir televizyon kuruluşunun stadyumda çekim yapmasından dolayı verilen 5 bin lira ile birlikte sarı-kırmızılı kulübün önüne konulan fatura toplam 185 bin liraya ulaştı.

Haberin Devamı