Gündem Diyarbakır'da esrarengiz çocuk cesetleri

Diyarbakır'da esrarengiz çocuk cesetleri

Paylaş
Diyarbakır'da esrarengiz çocuk cesetleri

Diyarbakır'da esrarengiz çocuk cesetleri

Diyarbakır'da yol yapım çalışmasında bir kamyonun boşaltığı mıcır içerisinden brandaya sarılı 2 çocuk cesedi çıktı. Cesetler otopsi için hastaneye götürülürken, polis geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

Diyarbakır-Şanlıurfa arasındaki karayolu inşaatına başka bir ilden mıcır getiren TIR, bu sabah saatlerinden boşaltma işlemine başladı. Bu sırada karayolu işçileri mıcırların arasında 2 torba bulup açınca, içinde 2 çocuk cesedinin bulunduğunu gördü.

Haber verilmesi olay yerine giden polis, yaptığı ilk incelemede cesetlerin 12 ve 13 yaşlarında iki ayrı erkek çocuğu ait olduğunu tespit etti. Kimliği açıklanmayan TIR sürücüsü gözaltına alınırken, çocukların cesetleri kimlik tespiti ve otopsi yapılak üzere Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis, olayla ilgili geniş kapsamlı başlattığı soruşturmayı sürdürüyor.

VALİLİK: DARP İZİ YOK

Diyarbakır Valiliği, mıcır yığını içerisinden çıkan 2 çocuk cesedinde görünür şekilde darp, cebir, kesici, delici ve ateşli silah yarasının olmadığını açıkladı.

Haberin Devamı

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bugün saat 10.30 sıralarında Elazığ’dan özel bir şirkete ait inşat firmasına kum taşıyan bur kamyonun
Pirinçlik mevkisinde, kamyon üzerinde bulunan kumu boşaltmasından sonra, inşaat firmasındaki görevlilerin kumu bulunduğu yerden kepçe ile kaldırmak istedikleri sırada, kamyon brandasına sarılı 12-15 yaşlarında 2 erkek cesedi gördüklerini bildirdikleri belirtildi.

Cesetler üzerinde yapılan kontrollerde, kimlik tespitine yarar herhangi bir bulguya rastlanılmadığı ifade edilen açıklamada, "Cesetlerde görünür bir şekilde darp, cebir, kesici, delici ve ateşli silah yarasının olmadığı tespit edilmiştir" denildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ettiği belirtildi.

AA

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer3392","3392","201010","3392-4.jpg");