Spor Diyarbakırspor Kocaeli'nde oynayacak

Diyarbakırspor Kocaeli'nde oynayacak

Paylaş
Diyarbakırspor Kocaeli'nde oynayacak

Diyarbakırspor Kocaeli'nde oynayacak

Diyarbakırspor’un, Antalyaspor maçını cezası nedeniyle cumartesi günü Kocaeli’nde oynayacağı açıklandı.

Haberin Devamı

Kadro dışı bırakılan kaleci Gökhan’ın affedilmesi için dün akşam antrenmana çıkmayan Diyarbakırsporlu futbolcular, bu karardan geri adım atarak sabah Seyrantepe Tesisleri’ndeki idmana çıktılar. Teknik direktör Güvenç Kurtar nezaretinde yapılan çalışmaya izinli olan Ayman ile Tijikuzu katılmazken hafif sakatlıkları bulunan Diallo ile Bessam ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Isınma hareketlerinin ardından yapılan çift kale maçta futbolcuların son derece hırslı olduğu görüldü.

Çalışmanın ardından gazetecilere açıklama yapan Güvenç Kurtar, dün idman yapmayan takımının Antalyaspor maçı hazırlıklarına ancak bugün başlayabildiğini ifade ederek, "Sıkıntılı bir takıma geldik. Ancak bugünden itibaren antrenmana çıkıp çıkmama konusu bir daha burada yaşanmayacak. Bunun tedbirini alacağız" dedi.

Haberin Devamı

Cezaları dolayısıyla cumartesi günkü Antalyaspor maçını Kocaeli’nde oynayacaklarını, bunun kendileri için önemli olmadığını kaydeden Kurtar, şöyle konuştu:

"Benim için fark etmez. Türkiye’nin neresinde oynanırsa oynansın maça kazanmak için çıkacağız. Hedefimiz her maçta galip gelmek, iç, dış saha fark etmez. Bizim için sıkıntı olmaz. Bundan şikayetçi değiliz. Kocaeli’ndeki maçı kazanacağız, bu takım ligde kalacak. Buna yüzde 100 inanıyoruz.
Kaleci Gökhan maç içinde istediğimiz şeyleri yapmadı. Gökhan, maç içinde istediğimiz talimatı yerine getirmediği ve biraz da saygısız davrandığı için kadro dışı bırakıldı. Herkes yaptığı şeyin karşılığını görür. Gökhan yönetimin kararı ve benim onayımla kadro dışı kaldı. Her kulüpte bu tür şeyler olur. Fenerbahçe’de Kazım takımdan ayrıldı, her takımda bu tür şeyler oluyor. Sportif direktör ve yardımcı antrenör eski teknik heyetin ekibindeydi. Onlarla başlamamamız lazımdı. Ancak onlar bırakıp gittiler, sağlık olsun. Biz kendi kendi ekibimizi kuruyoruz."

"KİM NE YAPTIYSA CEZASINI ÇEKER"

Kurtar, futbolcuların kaleci Gökhan ile ilgili karar nedeniyle idmana çıkmamasına ilişkin soruları, "Futbolcularla daha görüşmedim. öyle bir şey yaptılarsa da teknik direktörün kararına karşı çıkılmaz, böyle şey olmaz. Ben ve yönetim de kabul etmeyiz. Şu an her şey yolunda. Diyarbakırspor güçlü bir kulüptür. Kim ne yaptıysa cezasını çeker, kimseye prim verilmez. Ben kimseye taviz vermem" diye yanıtladı.

Haberin Devamı