Spor 'Diyarbakırspor'u yenince yeniden umutlandık'

'Diyarbakırspor'u yenince yeniden umutlandık'

Paylaş
'Diyarbakırspor'u yenince yeniden umutlandık'

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, "Diyarbakırspor'u deplasmanda yenerek yeniden Süper Lig için umutlandık" dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda Diyarbakırspor’u 3-0 mağlup ederek 3 puan aldıklarını hatırlattı. Maça rakibin ligdeki durumuna bakmadan çıktıklarını ifade eden Türkmen, şunları söyledi: "Bu maçın ardından rakiplerimizin de puan kaybetmesi sonucu 8’inci sıradan 6’ncı sıraya yükseldik. Şu anda Play-Off’un içerisinde yer alıyoruz.

Haberin Devamı

Orduspor olarak kalan iki maçımızı kazanarak Süper Lig umutlarımızı sürdürmek istiyoruz. Artık bütün ipler bizim elimizde diyebiliriz. Biz takım olarak bu şansı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bu saatten sonra tek düşüncemiz Play-Off’da kalarak oradan Süper Lig’e çıkma mücadelesi vermek. Bugün bizlere 3 puanı hediye eden futbolcularımı ve teknik heyeti kutluyorum.

SAMSUNSPOR’U KUTLADI

Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Samsunspor’u kutladığını da belirten Türkmen, "Bir Karadeniz takımının Süper Lig’e çıkması mutlu etti. Orduspor olarak Samsunspor Kulübünü ve futbolcularını kutluyorum.

İnşallah biz de Play-Off’a kalarak oradan Süper Lig’e çıkarak bu başarıyı biz de elde edeceğiz. İnşallah ikinci Süper Lig’e çıkan Karadeniz takımı biz olacağız" dedi. Türkmen, ligde kalan maçlarda taraftarlardan ve camiadan destek beklediğini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

AA