Magazin Dizilere tövbeli

Dizilere tövbeli

Paylaş
Dizilere tövbeli

Nejat İşler, "Kanal D'deki 'Bıçak Sırtı'ndan sonra dizide oynamaya tövbe etmiştim. Yapımcı Erol Avcı'nın ricasını kıramadım ve 'Kapalıçarşı'da oynadım." dedi

'DAHA FAZLA DAYANAMADIM'

Haberin Devamı

‘Kapalıçarşı’nın ‘Cemal’i Nejat İşler’in çekimlere alkollü geldiği gerekçesiyle dizi kadrosundan çıkartıldığı söylenmişti. Kanal D’deki ‘Cinemania’ya konuk olan Nejat İşler’e, sunucu Ömür Gedik “Dizilerle derdin nedir?” diye sordu.

Nejat İşler, “Kanal D’deki ‘Bıçak Sırtı’ndan sonra dizide oynamaya tövbe etmiştim. Yapımcı Erol Avcı’nın ricasını kıramadım ve ‘Kapalıçarşı’da oynadım. Ama daha fazla dayanamadım. Zaten Erol Avcı’ya baştan söylemiştim” yanıtını verdi.

‘MAHKEMEYE BAŞVURMAK ŞART’

Nejat İşler şöyle konuştu: “Tüm meslektaşlarım adına söylüyorum; dizilerin çok saçma bir çalışma temposu ve şartları var. Yaşadıklarımız yüzünden Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne dava açsak, kesin kazanırız. Birine bir şey olmadan başvurulsa çok iyi olacak”.

Haberin Devamı

Birçok dizi oyuncusu da Nejat İşler gibi çalışma şartlarından şikayetçi. Akasya Aslıtürkmen de daha önce “Günde 22 saat çekim yaptığımız oluyor. Bazı şartların değişmesi için oyuncuların örgütlenmesi gerekir” demişti.