Spor Djokovic'ten 24. galibiyet

Djokovic'ten 24. galibiyet

Paylaş
Djokovic'ten 24. galibiyet

Sırp tenisçi Novak Djokovic, Sony Ericsson Açık Tenis Turnuvası'nda Kevin Anderson'ı 2-0 yendi ve bu sonuçla üst üste 24. galibiyetini almış oldu

Djokovic, Miami’de yapılan toplam 4 milyon 500 bin dolar ödüllü turnuvada rakibini 6-4 ve 6-2’lik setlerle geçti. Sırp tenisçi yarı finalde, David Ferrer’i 7-5 ve 6-2’lik setlerle 2-0 yenen Amerikalı Mardy Fish ile karşılaşacak.

CLİJTERS ÇEYREK FİNALDE ELENDİ

Kadınlar teniste dünya sıralamasının iki numaralı ismi Kim Clijsters, Sony Ericsson Açık Tenis Turnuvası’nın çeyrek finalinde karşılaştığı Belaruslu rakibi Victoria Azarenka’ya 2-0 yenildi ve turnuvaya veda etti.

Belçikalı tenisçi, 8 numaralı seribaşı rakibine 6-3 ve 6-3’lük setlerle mağlup oldu. Miami’deki turnuvanın 2009 yılı şampiyonu olan Azarenka oynadığı oyunla göz kamaştırırken, Clijsters, 44 basit hata yaparak rakibine kolaylık sağladı.

Dünya sıralamasının 8 numarası olan Belaruslu tenisçi yarı finalde Rus Vera Zvonareva ile karşılaşacak. Zvonareva, Polonyalı Agnieszka Radwanska’yı 7-6 ve 6-3’lük setlerle 2-0 yenerek yarı finale yükselmişti.

Haberin Devamı