Pazar Postası Doğada savaş oyunu
Paylaş
Doğada savaş oyunu

İstanbul'da arkadaşlarınız veya ailenizle kamp hayatı yaşayıp gerçeği aratmayacak savaş oyunları oynamaya var mısınız? Çekmeköy'deki Army Camping'de dört mevsim sıradışı oyunlarla maceranın tadını çıkarabilirsiniz

İstanbul’da kamp hayatı zamanı!

Haberin Devamı

İstanbul’un içerisinde kamp hayatı yaşamak imkansız mı geliyor? Doğada becerilerinizi geliştirebileceğiniz, arkadaş veya ailenizle oyun oynayarak keyifli zaman geçireceğiniz Army Camping’le İstanbul içinde kamp hayatı yaşamak artık imkansız değil. İstanbul-Çekmeköy’deki Army Camping’de arkadaş veya ailenizle sıradışı oyunlarla zaman geçirebilir, maceranın tadına varabilirsiniz.

Çocuklar da düşünülmüş

Army Camping ‘Oyuna Hazır Mısın?’ şirketi tarafından kurulmuş. Burası İstanbul Anadolu Yakası’nda Taşdelen’de doğanın içerisinde konumlanmış, 2 bin dönüm orman içinde, 20 dönüm alana kurulmuş bir eğitim ve eğlence kampı. Army Camping’de etkinlik, eğitim, toplantı ve partiler gerçekleştirilebiliyor. Kişiler, gruplar, şirketler ihtiyaçları doğrultusunda açık veya kapalı alanda etkinliklerini düzenleyebiliyor. Aynı zamanda doğanın içerisinde keyifli vakit geçiriyorlar. Taşdelen’deki gizli cennette, kişiler kendi becerilerini geliştirebiliyor, eğitici motivasyon oyunları oynayarak, alternatif kamp alanı olan Army Camping’de unutulmaz anlar yaşıyorlar. Army Camping’de BattleGame Arena, macera parkuru, okçuluk aktiviteleri var. Ayrıca çocuklar için düzenlenmiş alanda, çocuklar özel günlerini doğa içerisinde kutlayabiliyor, ya da aileleri Army Camping’de zaman geçirirken onlar da oyunlarını oynuyorlar.

Haberin Devamı

Bilgisayardaki strateji oyunlarının aynısı

Army Camping’de ‘BattleGame’ adlı oyun başı çekiyor. BattleGame savaş-strateji bilgisayar oyunlarının hayata geçirilmiş şekli. Army Camping’de açık alanda oynanan BattleGame dünyada aynı zamanda bir spor dalı olarak kabul edilmiş. BattleGame’de oyuncular 2 ekibe ayrılıyor. Farklı renkte hücum yeleği giyen takımlar, birbirlerini yenmek için strateji belirliyorlar. Hakemin işaretiyle savaş oyunu başlıyor. Kızılötesi silahlarla oyuna katılıyorlar. Bu silahlarla karşı takımdan biri vurulduğunda 3 saniye boyunca vurulan kişi ateş edemiyor. Savaşçının şarjöründe mermi azaldığında silah uyarı sinyali veriyor. Tüm haklar bittiğinde de kişi takımda oyunda ölmüş sayılıyor. En az asker kaybına uğrayan takım yeniliyor. Oyunda eğlenmenin yanı sıra takımlar problem çözme, stresle başa çıkma ve liderlik özelliklerini geliştiriyorlar. Bu nedenle, bu oyun bazı şirketler tarafında da Army Camping bünyesinde oynanıyor. Kamptaki ‘Macera Parkuru’nda ise zamana karşı yarışıyor, fiziksel gücünüzü ve cesaretinizi çeşitli engellerle sınıyorsunuz. Kampta 65-70 kişilik bir de kapalı alan var. Kışın bu alanda 2 adet kuzine soba ile hem ısınıp hem de közde patates, kestane pişirilebiliyor. Yaz aylarında ise arkadaş grubu, şirket çalışanlarıyla kampta çadırlarda konaklayıp doğanın tadı çıkarılabilir. Army Camping doğayı tanıtıp sevdirmeyi, doğada herkesin kendini keşfedeceği bir alan. Eğlenceye siz de yakınlarınızla katılabilirsiniz.
Tel: (0216) 339 39 49

Haberin Devamı

Bu yazı 24 Nisan 2011 tarihli Pazar Postası'ndan alınmıştır