Gündem 'Doğalgaz ekibiyiz' dediler, evi soydular

'Doğalgaz ekibiyiz' dediler, evi soydular

Paylaş
'Doğalgaz ekibiyiz' dediler, evi soydular

'Doğalgaz ekibiyiz' dediler, evi soydular

Bursa’da bir apartman dairesine “Doğalgaz ekibiyiz” diyerek giren iki kişi, evdeki temizlikçi 40 yaşındaki Feride Derlitop’un el ve ayaklarını bağlayıp banyoya kilitledikten sonra ziynet eşyası ve parayı alarak kaçtı.

Haberin Devamı

Merkez Osmangazi İlçesi, Çekirge Mahallesi, Başak Sokak’ta bulunan 55 yaşındaki Gülşah Beyazkaz’ın evinde çalışan Feride Derlitop, temizlik için sabah erken saatlerde eve geldi. Saat 13.30 sıralarında üzerlerinde işçi tulumu bulunan iki kişi eve gelerek kendilerini doğalgaz ekibi olarak tanıtıp içeri girdi.

Derlitop’u el ve ayaklarından iple bağlayarak banyoya kilitleyen iki şüpheli, evin yatak odasında buldukları ziynet eşyaları ve bir miktar parayı alarak kaçtı.
Eve gelen daire sahibi Gülşah Beyazkaz’ın oğlu 27 yaşındaki Ahmet Beyazkaz, defalarca çalmasına rağmen kapı açılmayınca cebindeki anahtarla kapıyı açarak eve girdiğinde hizmetçi Derlitop’u banyoda el ve ayakları bağlanmış, ağzı bantlı bir şekilde buldu.

Haberin Devamı

Ahmet Beyazkaz’ın polise haber vermesi üzerine eve gelen Olay Yeri İnceleme Ekipleri, apartman kapısının önüne atılmış kadın çorabına rastladı. Şüphelilerin kadın çorabını maske olarak kullandığı ihtimali üzerinde duruluyor. Evi soyduktan sonra kaçan şüphelilerin yakalanması için soruşturma sürdürülüyor.

Hüseyin TÜCCAR- Selahattin BUDAKOĞLU/BURSA, (DHA)