Gündem Doğalgaz kesildi ders yarım kaldı

Doğalgaz kesildi ders yarım kaldı

Paylaş
Doğalgaz kesildi ders yarım kaldı

İstanbul Şişli'de doğal gaz hattında henüz belirlenemeyen bir nedenle sızan gaz alev aldı. Doğalgaz ekipleri tedbir amaçlı olarak mahallenin gazını kesince çevredeki okulllarda eğitim sekteye uğradı. Bazı veliler, soğuk sınıflarda ders yapmaya çalışan çocuklarını okullarından alarak evlerine götürdüler

Halide Edip Adıvar Mahallesi Dedeoğlu Sokak’da saat 08.30’da meydana gelen olayda, sokak üzerinde bulunan doğal gaz hattında henüz belirlenemeyen bir nedenle sızıntı oldu. Sokağa sızan gaz bir anda alev aldı. Durumu fark eden mahalleli durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

Haberin Devamı

Yangının söndürülmesinin ardından doğal gaz ve elektrik ekipleri tedbir amaçlı olarak mahallenin doğal gaz ve elektriğini kesti. Kesinti, iki günlük kar tatilinin ardından açılan çevredeki okullarda eğitime sekte vurdu. Doğal gazın kesilmesi nedeniyle öğrenciler soğuk sınıflarda ders yapmaya çalıştı. Elektrik ve doğalgazın kesildiğini öğrenen bazı veliler okullara gelip çocuklarını eve götürdü.

Murat DELİKLİTAŞ / DHA