Gündem Doğan Yayın İlkeleri Kuruluna yeni üyeler atandı

Doğan Yayın İlkeleri Kuruluna yeni üyeler atandı

Paylaş
Doğan Yayın İlkeleri Kuruluna yeni üyeler atandı

Doğan Yayın İlkeler Kuruluna, Prof. Adem Sözüer, Prof. Mehmet Aydın ve öğretim üyesi Soli Özel atandı

2012 yılında oluşturulan Doğan Yayın İlkeleri Kuruluna, Ak Parti hükümetlerinde devlet bakanı olarak görev yapmış,akademik çalışmaları ile ilahiyat ve felsefe alanlarında uluslararası saygınlık kazanmış Prof.Mehmet Aydın, ceza hukukunda ülkemizin önemli otoritelerinden İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan vekili Prof. Adem Sözüer ve Uluslararası İlişkiler alanında uzman, Kadir Has Üniversitesi öğretim üyesi ve yazar Soli Özel yeni üyeler olarak atandı.

3 KOLTUK BOŞALMIŞTI


Prof.Nevzat Yalçıntaş’ın vefatı ve Prof.Turgut Tarhanlı ile Prof.Yasemin İnceoğlu’nun ayrılmaları nedeni ile kurulun üç üyeliği boşalmıştı. Kurul Başkan Vekili Büyükelçi Volkan Vural, yaptığı açıklamada Prof.Yalçıntaş, Prof.Tarhanlı ve Prof.İnceoğlu’nun kurul çalışmalarına çok değerli katkılar yapmış olduklarını hatırlatarak, gönüllülük esasına dayanan bu çalışmaları için kendilerine şükran duyduklarını ve yeni atamaların kurula güç katacağına inandığını söyledi.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE TOPLANACAK


Yayın İlkeleri Kurulu’nun önümüzdeki günlerde Doğan Medyası yöneticilerinin de katılımı ile Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın başkanlığında toplanması öngörülüyor.