Advertorial Doğanın koynu Akçabük'te tatil fırsatı
Sponsorlu

Doğanın koynu Akçabük'te tatil fırsatı


Paylaş
Doğanın koynu Akçabük'te tatil fırsatı

Akçabük’te mütevazı bir taş ev olan Sardunya Pansiyon ve denize sıfır Akçabük Kamping, doğanın koynunda gerçek bir tatil için sizi bekliyor

Datça Yarımadası'nda Palamutbukü-Ovabükü arasındaki sahil yolunda, sırtını dağa dayamış, mütevazı bir taş ev Sardunya Pansiyon. 500 adımda ulaştığınız küçük koyu, neredeyse sadece ona özel. Yine yürüme mesafesindeki birbirinden güzel koylar, keşfedilmeyi bekliyor. Arkasında ise dağlar ve çam ormanı var. Yerleşim yerlerinden uzak oluşu, ışık kirliliğini engelliyor. Geceleri, yıldızlar tutma mesafesinde, Samanyolu her daim üzerinizde. Dolunay döneminde ise ayın şavkı sarıyor her yanı.

12 AY HİZMETTE

Sardunya Pansiyon'un 9 odası var. "Çadır kurmak istiyoruz" diyenler için ise kamp yeri mevcut. 15-20 kişilik grup etkinlikleri, yoga-meditasyon gibi organizasyonlar için son derece uygun bir ortam. Yılın dört mevsimi konaklamaya açık. Odalar en fazla üç kişi kalabilecek büyüklükte, her birinin özel banyosu var. Elektriğini güneş ve rüzgardan elde ediyor. O nedenle odalarda klima, televizyon veya buzdolabı yok, vantilatörle idare edeceksiniz.

HAYVAN DOSTU

Dağın bağ yapıldığı bahçesinde yetiştirilen organik ürünlerle hazırlanan yemek ve kahvaltılar, büyük beğeni topluyor. Bu bağlamda TaTuTa üyeliğiyle tescillenmiş biçimde ekoturizme dahil hizmet veriliyor. Kahvaltılar ve akşam yemekleri açık büfe. İçkilerinizi kendinizin getirme şansı da var. Güneşin konumuna göre gölgede olan iki ortak alan mevcut. Deniz manzarası eşliğinde oturabilir veya uzanabilirsiniz. Hayvanlardan hoşlanmayanlar ve korkanlar için pek uygun bir ortam değil Sardunya Pansiyon. Çünkü can dostlarınızla birlikte tatil yapabiliyorsunuz. Keçilerin de yakın komşunuz olacağını unutmayın.

BAŞKA BİR DÜNYA

Önemli olan keyifli bir tatil, biraz da başka türlü. 5-10 kişilik grup gelenler, bunu tam yaşıyor Sardunya'da; her şeyden ve herkesten uzakta bir keyif hüküm sürüyor. "Başka bir dünya, başka bir yaşam mümkün olmalı" diye düşünüyor işletmecileri. Dostlar arasında olmayı seviyorlar. Köy evi tadındaki Sardunya'da bunu yaşamaya ve yaşatmaya gayret ediyorlar. Bir de tüketim çılgınlığından uzakta olmayı. "Burası bizim evimiz zaten, sizin de eviniz olabilir" diyerek, Sardunya Pansiyon'un gelenlerle şekillenmesini istiyorlar.

AKÇABÜK KAMPİNG'DE ERKEN REZERVASYON FIRSATI VAR

Sardunya Pansiyon'un hemen önünde ise aynı ekip tarafından işletilen Akçabük Kamping var. Tatilde dört duvar arasına girmek istemeyenlere özel bir alan. 47 dönüm arazi üzerin de çam ağaçlarının altında denize sıfır üç adet kendine ait plajı olan Akçabük Kamping, misafirlerine doğa ile iç içe bir tatil fırsatı sunuyor. Akçabük Kamping; Datça’ya 27 kilometre, Palamutbükü’ne 1 kilometre, Akvaryum Koyu’na 400 metre, Kurubuk Koyu’na 1200 metre, Knidos’a 12 kilometre mesade. Kamp alanı içinde; büfe, kafeterya, restoran ve denize sıfır kendine ait plaj bulunuyor. Akçabük Kamping'de şimdi erken rezervasyon fırsatı var. 15 Nisan 2018 tarihine kadar yüzde 20 indirim geçerli. Kamptaki bir haftalık çadır yeri ise 250 lira.

ERKEN REZERVASYON İÇİN:

0542 638 32 74