Yaşam Doğanın tüm notalarını bir araya getiren parfüm serisi

Doğanın tüm notalarını bir araya getiren parfüm serisi

Paylaş
Doğanın tüm notalarını bir araya getiren parfüm serisi

Türk moda perakendesinin lider markası LC Waikiki klasik ve sofistike kokulardan oluşan parfüm serisinde floral notaların yanı sıra doğallıktan vazgeçmeyenler için de seçenekler sunuyor.

Parfüm serisinde daha şık ve sofistike kokuları sevenlere LCW Vision, klasik kokulardan vazgeçmeyenlere Etriel, casual tonları beni>

Haberin Devamı

Üst notalarında meyve aromalarının yer aldığı Etriel Jasmine ve Etriel Gardenia, orta ve alt notalarında odunsu ve çiçeksi notaları barındırıyor. Etriel Peonya’da ise üst notalar meyvemsi notalardan oluşurken orta notalarında vanilya ile tuz buluşuyor. Vision-Purple Glow ve Vision-Pink Glow serisinde ise meyve, çiçek ve odunsu notalar eşsiz bir uyum yakalıyor. Tazeliği simgeleyen Purrfection Sweet Mint orta notasında bulundurduğu yasemin ve vadi zambağı notalarının yanı sıra alt notalarında yer alan vanilya ile ferah bir koku yakalıyor. Üst notasında bergamot, orta notasında orkide ve kaktüsün yanı sıra alt notalarında amber ve vanilya bulunan Exotic ile üst notada tropikal meyvelerden guavanın yer aldığı Tropikal serisinde alt notada hindistancevizi ile uyum yakalıyor.

Haberin Devamı