Türkiye (Son Dakika) Doğmamış bebeği için bunları söyledi: Kendimi de onu da satacağım!

Doğmamış bebeği için bunları söyledi: Kendimi de onu da satacağım!

Paylaş
Doğmamış bebeği için bunları söyledi: Kendimi de onu da satacağım!

İzmir'de sevgilisinden hamile kalan bir kadının, doğmamış bebeği hakkında, 'O büyücek elbet. Doğduktan sonra onu da kendimi de satıp zengin olacağım' şeklindeki kan donduran ses kaydı savcılığa taşındı

İzmir'de, elektrik teknisyeni olarak çalışan C.A. eşinden ayrıldıktan sonra 32 yaşındaki D.K. ile tanıştı. İki sevgili bir müddet sonra da aynı evde yaşamaya başladı. Çift evlilik hazırlıkları yaparken, D.K. isimli kadın sevgilisinden hamile kaldı. C.A.'nın iddialarına göre ise D.K.'nın davranışları hamile kaldıktan sonra değişti. D.K.'nın bir gün tartışma sırasındaki sözleri ise kan dondurdu.

KORKUNÇ İFADELERİ KULLANIRKEN SEVGİLİSİ KAYITTAYDI

D.K. isimli kadın, bir gün tartışma sırasında, "O büyücek elbet. Doğduktan sonra onu da kendimi de satacağım" şeklinde bir ifade kullandı. C.A.'nın kendisine, "Sen ne biçim konuşuyorsun. Karnındaki bebek benim de çocuğum. Günah işliyorsun. Karnındakinin bir suçu yok" demesi üzerine D.K., "Bu benim günahım seni ilgilendirmez. Ben ister satarım ister satmam. Ama ben kendimi de onu da satacağım" dedi. C.A., tüm bu sözleri ise ses kaydı yaparak soluğu savcılıkta aldı. Bir müddet sonra da D.K. çocuğunu dünyaya getirdi.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Savcılık, annenin doğmamış bebeği hakkındaki tüyler ürperten sözleriyle ilgili hemen soruşturma başlattı. C.A. olaylar hakkında şöyle konuştu:

"Benim gibi eşinden boşanmış biriyle evlenme düşüncem vardı. Bir yıl önce benim gibi eşinden boşanmış olan ve iki çocuğuyla birlikte yaşayan D.K. ile tanıştım. Kendisiyle aynı evi paylaşmaya başladık. Bir yandan da evlilik hazırlıkları yapıyorduk. Evlilik öncesi D.K. hamile kaldı. Hamile kaldıktan sonra davranışları değişti. Özellikle çocuklar yüzünden aramızda tartışmalar başladı. Benim kendisine saldırdığımı ve dövdüğümü iddia ederek şikayetçi oldu. Bunun üzerine aramızdaki ilişki kopma aşamasına geldi. Bir gün bir tartışma sırasında bana, karnındaki bebeği de kendisini de satarak çok zengin olacağını söyledi. Çocuğumun kendisinden alınması için elimdeki ses kayıtları ile birlikte savcılığa başvurdum. Çocuğumu benden kaçırıyor. Daha kimlik çıkarılmayan bebeğimi başkasına satmasından korkuyorum."

İHA

Haberin Devamı