Dr. Haydar Dümen Doğru kullanırsanız...
HABERİ PAYLAŞ

Doğru kullanırsanız...

Haberin Devamı

Erkekler cinsel organlarının boyundan memnun değil. Hepsi ‘Daha uzun’ diye haykırıyor. Beyler, elinizdekini doğru kullanın. Kadınlar boyla değil, ne kadar mutlu olduğuyla ilgilenir. Büyüklük hayaliyle kavrulup boş yere para harcamayın.

BÖYLE SORU YOK!

Nasıl kısalttıracağım?
Penisim 24 santim. Kiminle olmak istesem gören vazgeçiyor, “Bakireyim” deyip kaçıyor. Nasıl kısaltabilirim?

CEVAP
Kesilmez okurum. Nankörün tekidir o. Karnı açken gözü gözündedir. Tokken başı eğik, gözler ayağına iniktir. Sanki kıpırdamama yeminlisi gibidir. Dedik ya acıkınca kapını çalar, karnı doyunca uyandırabilene aşk olsun.
24’lüğe gelince; şans derken santim şerbetine toslamışsın. Bu kazmayla altın-elmas yatakları bulurum diye hayal ederken, tek alıcısı bile çıkmamış. Üstelik kızlar bakire. Macera derken düşecekler meçhule. “Başa ne gelir bilinmez” diyorlar. Peki sen kız olsan ne derdin?

Kızların peşinden koşuyorum

25 yaşındayım, enerjim hiç bitmiyor, sürekli ilişkiye girmek istiyorum, kızları kovalıyor, peşlerinden koşuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP
Yakalıyor musun değerli okurum? Yakalasan ne yapacaksın? Sohbet edecek, gözden ve dedikodudan uzakta bir odacık buluyor musun? Bulursan hemen işe koyuluyor musun? Koşmak istemiyorsan, ayaklarına postal giyersin, başını da öne eğer, suçlu gibi bir havaya girersin. Kızlar merak eder, “Bu zavallıya yardım edelim” diyerek annelik duygularıyla halini, hatrını sorarlar. İşte ayağına geldiler. Sonra ne yapacaksın? Okey mi oynarsın yoksa hokeycilik mi yaparsın? O zaman bunu kızlar bilip öğrenecekler.

Benimki rekor değil mi?

22 yaşındayım, yaşım kadar kızla ilişkiye girdim. Bu rekorun üzerine çıkan var mı yoksa rekorlar kitabına başvurayım mı?

CEVAP
Hoop biraz yavaş ol değerli okurum, inecek var. Biraz oku, kimsin, nesin ortaya çıksın. İkinci aşamada bir zeka testi yaptır. Sonucunda borderline yani sınır çizgisini aşabilirsen psikolojinin moral ve etik değerleri üzerinde özel bir araştırma yapılsın. Gelelim kimliğine; eğitimin ne? İş güç sahibi misin? Yoksa varsıl bir babanın mirasyedisi misin? Baban ne iş yapıyor? Sen kime benziyorsun? Bunları da not et. Evlendiğinde sosyal bir borç ödemen gerekirse, evlendiğin kız bakire mi olsun yoksa sana uysun mu onları ekle. Gönder bana, sonucu vereyim sana.

Mastürbasyon saç döker mi?
17 yaşındayım. Mastürbasyon yapıyorum, bu yüzden saçım dökülür mü? Bir de spermim siyah sivilce şeklinde oluyor ama içinde kan da var. Bu durum ileride ilişkiye girmeme engel olur mu?

CEVAP
Yavrum, tabii ki çok mastürbasyonun zararı olur. Arada bir yani haftada 2-3 yeter. Sözüne ettiğin siyah ve kanlı lekenin ne olduğunu anlayamadım. Bu meninin içinde olmaz. Acaba penisini mi kastediyorsun? Bunu ayrıntıları yaz, ona göre yanıt vereyim.

Bozulmuş mudur?
20 yaşındayım. 3 aydır kız arkadaşım var. Sürtünme yoluyla ilişkiye giriyorduk ama geçen hafta penisim çok az vajinasına girdi ve kan geldi. Akşam ilişkiye girdik, yine kan geldi. Kızın adet dönemi de değildi. Sizce kızlık zarı bozulmuş mudur?

CEVAP
Değerli okurum, kızlık zarı bozuldu. Birleşmede yine kan gelebilir. Gelirse ne yapacaksın? Yapacağın bir şey yok. O kendi kendine durur. Kız arkadaşın bir süre sırt üstü yatar. Sorun biter.

Kadınlar benden kaçıyor
30 yaşındayım. Penisim çok kısa. Kadınların benden kaçtığını hissediyorum. Penis büyütücü hapları tavsiye eder misiniz?

CEVAP
Değerli okurum, ilaca gerek yok. Bana göre kılıcına göre iyi kullandığın zaman sorunlar biter. Ama bekarsan hemen evlen. Sıradan kadınlarla oynaşırsan onlar da yarı profesyonel olduğundan seninle oynarlar.

Günde 4-5 kere mastürbasyon yapıyorum
20 yaşındayım, hiçbir kızla çıkmadım. Onlara hep cinsel yönden bakıyorum ama bir türlü açılamıyorum. Günde 4-5 kere mastürbasyon yapıyor, çok yoruluyorum. Ama kendime engel olamıyorum. Bu durumun ileride bana zararı olur mu?

CEVAP
Değerli okurum, azalt. Haftada 1 bile azaltsan 10 haftada, 10 kez azaltmış olursun. Bu tempoyla hayat geçmez. Kız arkadaşlarına birinci sırada seksi düşünerek yaklaşırsan, ne onlarla konuşursun ne de onlara ulaşabilirsin. Arkadaş ol yavrum. Bir çekim olayı olursa yani elektriklenme o zaman içinde kendini belli eder.

Delirmek üzereyim
Erken boşalıyorum, delirmek üzereyim. Ne olur çare bulun.

CEVAP
Değerli okurum, delirmeden önce bir zahmet doktora gidip onunla konuş. Ama bu iş bekarlıkta çözülmüyor. Ya evli olacaksın ya da devamlı partnerin olacak.

Cinsel organım yamuk
18 yaşındayım. Penisimde aşağıya doğru yamukluk var. Başkalarınınki dik, benimki yamuk. Kız arkadaşımla bile ilişkiye girmekten kaçıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP
Sevgili okurum, penisin eğriliğinin derecesi önemli. Eğrilik cinsel birleşmeye engel değilse, ilişkiye böyle devam edersin. Ancak estetik bakımdan kurtulmak istersen operasyonla düzeltilir. Acele etme. Ama kız arkadaşınlarınla ilişkilerinde penisinle değil, yüreğinle, beynin ön planda olsun.

Erken boşalıyorum
Penisim 12 santim. Ben erken boşalıyorum, 1 dakika bile sürmüyor. Ne olur çare bulun.

CEVAP
Sorun yok ki çare bulayım okurum. Penisini kitaplar normal ölçü olarak kabul ediyor. Erken boşalmayı da çözüyoruz. Şu anda yapacağın mastürbasyon süreni uzatmak. Duraklayarak yap ki uzun süreye şartlansın.

Alay ediyorlar
19 yaşındayım. Penisim 13 santim. Arkadaşlar küçük diye alay ediyor. Cinsel isteğim çok ama ereksiyon olmuyor. Ne yapayım?

CEVAP
Değerli okurum, penisin normal. Sertleşmeme olayını da kabul etmiyorum. En azından gece uyurken sertleşiyordur. Varsayalım ki hiç ama hiç sertleşmiyorsa, o zaman kesin bir uzmana gitmende yarar var.

Nişanlım benden şüpheleniyor
22 yaşında kızım. Nişanlıyım. Daha önce ilişkiye girmedim. Nişanlımla ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi. Benden şüphelenmeye başladı ama ben kimseyle çıkmadım bile. Sizce neden böyle oldu?

CEVAP
Sevgili okurum, esnektir. O zaman sen bu yazıyı götür, önüne koy. Esnek kızlık zarları kanamaz.

Kızarıklık var
5 aydan fazladır penisimin kenarında kızarıklık var. Doktora gittim, krem verdi. Kremi 2 haftadan fazla kullandım. Ama etkisi olmadı. Kızarıklık var ama kaşıntı yok. Neden kızarıklık geçmiyor, ne yapmalıyım?

CEVAP
Değerli okurum, mantar ya da alerji diye düşünüyorum. Doktor arkadaşım, mantar ilacı vermemişse alerji olabilir. Tersi de söz konusu olabilir. Aynı doktora bir kere daha git. Sana zararlı olacak bir şey değil. Ama doktorsuz da çözülmeyecek.

GÜNÜN SÖZÜ
Güzellik yıllar içinde yıpranır. İyi beslenmiş ruh doruklara tırmanır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder