Gündem Doğum günün kutlu olsun

Doğum günün kutlu olsun

Paylaş
Doğum günün kutlu olsun

İstanbul'da ana sınıfında üzerine lavabo düşen Efe Boz ölmüştü. Milli Eğitim müfettişlerinin raporunda 'Okulun kusuru yok' denilmişti. Aile yıkılmıştı. Efe Boz'un dün 7'nci yaş günüydü

İHMAL, KUSUR YOKMUŞ!

Haberin Devamı

İstanbul Maltepe’deki Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda 12 Mayıs’ta ana sınıfı öğrencisi Efe Boz (6), okulun tuvaletinde lavaboya asılmıştı. Kırılan lavabonun parçaları Efe Boz’un üstüne düşmüştü.

Boğazı kesilen Efe ölmüştü. Savcılık soruşturma açmıştı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün açtığı soruşturmada ise müfettişler ‘okul yöneticilerinin ihmali ve kusuru yok’ diyerek soruşturmaya gerek olmadığını belirtmişti. Anne Nurdan ve baba Kemal Boz “Kusur yok, ihmal yok, kasıt yok, Efe Boz yok” diyerek isyan etmişti.

KEŞKE BAKAN DA GELSEYDİ

Dün Efe’nin 7’inci yaş günüydü. Anne Nurdan ve baba Kemal Boz, dün Tuzla Mezarlığı’nda en acı doğum günü kutlamasını yaptı. Çift, oğullarının mezarını Efe’nin sevdiği oyuncaklar ve balonlarla süsledi.

Haberin Devamı

Anne Nurdan Boz, “Hayatımın en mutlu gününü, en acı güne çevirdiler” dedi. Nurdan Boz, “Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu mezuniyet törenlerine gidiyor. Keşke bugün de buraya gelip acımızı paylaşsaydı. Perişan halimizi görseydi. Ben ölene dek, her 12 Temmuz’da Efe’nin mezarında olacağım” dedi.