Gündem Doğum gününde çatıdan düşerek öldü

Doğum gününde çatıdan düşerek öldü

Paylaş
Doğum gününde çatıdan düşerek öldü

Lodosta çatı kontrolü yaparken, 5 metre yüksekten düşerek can verdi

Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’nde dün, sanayi çarşısında bir işyerinde çalışan 54 yaşındaki Mustafa Baltürk, lodosun zarar verip vermediğini belirlemek amacıyla çıktığı çatıda şiddetli rüzgarın da etkisiyle yaklaşık 5 metre yüksekten düşerek yaşamını yitirdi. 1 Ocak 1956 doğumlu olan Mustafa Baltürk’ün doğum gününde öldüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Gölcük’ün Hisareyn Merkez Mahallesi’nde oturan Mustafa Baltürk dün sanayi çarşısında çalıştığı işyerinde şiddetli lodos nedeniyle zarar olup olmadığını kontrol etmek için çatıya çıktı. Çatıda kontrol yaparken şiddetli lodosta güçlükle ayakta duran Baltürk bir anda dengesini kaybederek yaklaşık 5 metre yüksekten aşağı düşerek ağır yaralandı. Çevredekiler tarafından Gölcük Devlet Hastanesi’ne kaldırılan evli ve 5 çocuk babası Mustafa Baltürk, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Mustafa Baltürk’ün yakınları, nüfus kağıdını göstererek doğum tarihinin de 1 Ocak 1956 olduğunu ve ölümünün de doğum gününe rastladığını belirtti. Yakınları Baltürk’ün 9 ay sonra da emekli olmaya hazırlandığını söyledi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Soner GÜLEZER/GÖLCÜK (Kocaeli), (DHA)

Haberin Devamı