Spor Doğum gününde Kartal zafer peşinde

Doğum gününde Kartal zafer peşinde

Paylaş
Doğum gününde Kartal zafer peşinde

Belçika deplasmanında Club Brugge'e 2-1 mağlup olan Beşiktaş, bu akşam rakibini Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk edecek. Beşiktaş'ın 112'nci doğum gününe denk gelen maçta Kartal'ın turk atlaması için mutlaka galip gelmesi gerekiyor. 1-0'lık üstünlük bile bir üst tura çıkarmaya yetiyor

MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Tur ilk maçında Belçika'da Club Brugge'ye 2-1 yenilerek tur şansını İstanbul'a bırakan Beşiktaş'ın rakibini bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk edeceği rövanş maçı 22.05'te başlıyor. Futbolseverler karşılaşmayı Star TV'den izleyebilecek.

19.03 DOĞUM GÜNÜ


Ayrıca 19 Mart tarihi (19.03) Siyah-Beyazlıların kuruluşunun 112. yıldönümü olacak ve yıldönüm Atatürk Olimpiyat Stadı'nda çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Rövanş maçı için bütün biletler tükenmiş durumda.

1-0 ZAFERE YETİYOR


Beşiktaş Club Brugge'ü elemek için mutlak galibiyet almak zorunda. Belçika temsilcisi her türlü beraberlik ihtimalinde Beşiktaş'ı eliyor. Beşiktaş gol yemeden alacağı galibiyetlerde bir üst tura çıkabilecek. Karşılaşma bir tek 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sonuçlanırsa uzatmalara gidecek. Siyah-beyazlıları 1-0'lık sonuç bile bir üst tura çıkarmaya yetiyor.

MUHTEMEL 11'LER:
BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin, Ramon Motta, Ersan Gülüm, Pedro Franco, Necip Uysal, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Olcay Şahan, Tolgay Arslan, Gökhan Töre, Demba Ba

CLUB BRUGGE: Ryan, De Bock, Mechele, Denswill, Duarte, Meunier, Vormer, Simmons, Refaelov, İzquierdo, De Sutter

STAT: Atatürk Olimpiyat Stadı

SAAT:
22.05

YAYIN:
Star TV

HAKEM:
Sergey Karasev



SEYİRCİ REKORUNA KOŞUYORUZ

Beşiktaş-Club Brugge maçının biletleri tamamen tükendi.Siyah beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre karşılaşma için önceki gün satışa sunulan ekstra biletlerin tamamı da satıldı. Satışa sunulan ekstra 4 bin 200 biletin de bitmesinden sonra Perşembe akşamı Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki maç için toplam 69.076 bilet satılmış oldu.Eğer satılan bilet sayısı kadar taraftar maça gelirse UEFA Avrupa Ligi’nin seyirci rekoru da kırılmış olunacak.

UEFA tarafından tescilli seyirci rekoru ise 23 Şubat 2012’de oynanan Manchester United - Ajax maçında 67.328 kişi olarak belirlenmişti.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Club Brugge maçının biletlerinin tamamen satıldığı belirtilerek, "Siyah- beyazlılarımıza destek olmak için Atatürk Olimpiyat Stadı tribünlerini dolduracak büyük Beşiktaş taraftarına teşekkür ederiz" denildi.

Öte yandan, Passolig'den yapılan duyuruda ise Beşiktaş-Club Brugge müsabakasını, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 67 bini aşkın izleyicinin seyretmesinin beklendiği aktarılarak, UEFA Avrupa Ligi'ndeki seyirci rekorunun, 2012'de 67 bin 328 kişinin izlediği Manchester United-Ajax maçında kırıldığı ve siyah-beyazlı ekibin karşılaşmasının yeni bir rekor olabileceği vurgulandı.

METİN ALBAYRAK: 170 BİN KİŞİLİK STAT OLSA DOLARDI

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde bugün Club Brugge’le oynayacağı Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçı öncesinde Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, FANATİK’e açıklamalarda bulundu. İlk olarak Kupa 2’de bütün planlarını Varşova’da oynanacak finale katılmak için yaptıklarını belirten Albayrak, “Hem Beşiktaş için hem de Türkiye için çok önemli bir maça çıkacağız. Brugge’ü elersek final hayal olmaz. Bu bilinç ile çalışıyoruz. İlk kez yönetim kurulu toplantısını tesislerde teknik ekip ve oyuncularımızla iç içe yaptık. Daha sonra hep birlikte idmanı izleyip tam kadro arkalarında olduğumuzu gösterdik. İşin özeti tek vücuduz” diye konuştu. '80

80 MİLYONDAN DUA BEKLİYORUZ'

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacakları karşılaşmada, taraftar desteğini sonuna kadar hissedeceklerini söyleyen Albayrak, bu durumun kendileri için büyük avantaj taşıdığını söyledi. Genç yönetici, “Tarihi bir dönemeçte olduğumuz dönemde telefonlarımız adeta hiç susmuyor. Herkes bilet istiyor. Ama bir tane bile yok. Bu maçta 70 bin kişi olacak. Eğer stat 170 bin kişilik olsaydı aynı şekilde dolardı. O kadar talep var... Bununla gurur duyuyoruz. 80 milyondan destek ve dua bekliyoruz” yorumunu yaptı.

‘19.03’TE ÇEYREK FİNAL GELECEK'


Brugge’ün ardından Fenerbahçe maçına odaklanacaklarını söyleyen Metin Albayrak, “Kulübümüz için bu gecenin apayrı önemi var. 112’nci yaş günümüze denk geliyor. İnşallah çeyrek finale kalıp, Kadıköy’e o moralle gideceğiz. Bunun aksini aklımızdan dahi geçirmiyoruz. Ama hiç istenmeyen sonuçlar olursa da, hayat devam ediyor. Biz yöneticilere adı üstünde her tür ortamda kulübü yönetmek düşüyor. Umarım top da ister, şans da yanımızda olur” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı