Alışveriş - Moda Doğuma hazırlık süreci
Paylaş
Doğuma hazırlık süreci

Bebekleri için her şeyi eksiksiz yapmak isteyen ebeveynlerin en büyük telaşlarından biri de kuşkusuz doğuma hazırlık çantası. Bioderma Hoş Geldin Bebek Çantası doğum hazırlığı yapanların en büyük yardımcısı oluyor. Paket içerisinde Bioderma Laboratuvarları’nın bebeklerin hassas cildi için geliştirdiği ABCDerm ürünleri ve oldukça kullanışlı doğum çantası bir arada sunuluyor

Doğum öncesinde ebeveynlerin hayatını kolaylaştıran ve bebeğin tüm bakım ihtiyaçlarını karşılayan ABCDerm bebek ürünleri, Bioderma Hoş Geldin Bebek Çantası’nda yer alıyor.

Çantada bulunan, ABCDerm Foaming Cleanser, bebeklerin yüz, vücut ve saçları için göz yakmayan hassas temizleme jeli sayesinde bebek banyoları keyfe dönüşüyor. Bebeklerin hassas cildi için besleyici, nemlendirici ve koruyucu vücut losyonu ABCDerm Moisturising Milk, miniklerin cildini rahatlatıyor. Bebeklerin bez bölgesi, yüz ve göz çevresi için durulama gerektirmeyen temizleyici ABCDerm H2O Misel Solüsyon, bebek temizliğinde oldukça kolaylık sağlıyor. ABCDerm Change Intensif ise bez bölgesinde görülen hassasiyeti azaltmaya ve onarmaya yardımcı su bazlı günlük bakım kremi olarak annelerin her zaman yardımcısı oluyor.



Hoş Geldin Bebek Çantası gri, pembe ve lacivert olmak üzere 3 farklı renk seçeneği ile tüm yetkili eczanelerde satışa sunuluyor. Taşıma kolaylığı sağlayan özel çanta seyahatlerde her zaman ailelerin vazgeçilmezi oluyor.

Bioderma Hoş Geldin Bebek Çantası Özel Fiyat: 169,90 TL

Haberin Devamı