Gündem Doktorun yaşam mucizesi

Doktorun yaşam mucizesi

Paylaş
Doktorun yaşam mucizesi

Freni boşalan kamyonun biçtiği otomobilden ağır yaralı kurtarılan Dr. Ilgın Şimşir Yıldırım'ın boynundan aşağısı felç olmuştu. Dr. Ilgın Şimşir Yıldırım ailesi ve mesleğine olan aşkıyla hayata tutundu

4 KİŞİ ÖLDÜ, 14 KİŞİ YARALANDI

Haberin Devamı

İzmir Bornova’da geçen yıl Ocak ayında Kemal Çar (44), yönetimindeki 19 ton yem yüklü kamyonla yokuştan inerken freni boşalınca 8 aracı biçmişti. 4 kişi ölmüş, 14 kişi yaralanmıştı.

Kazada metal yığınına dönen otomobilinden ağır yaralı olarak çıkarılan dahiliye uzmanı Dr. Ilgın Şimşir Yıldırım (35), çalıştığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

KIZIYLA KOŞMAK İSTİYOR

Hastanede kalbi duran ve meslektaşlarının çabasıyla hayata dönen, boynundan aşağısı felç kalmasına rağmen ailesi ve mesleğine olan aşkıyla yaşama tutunan Dr. Ilgın Şimşir Yıldırım bir mucizeyi gerçekleştirdi. Dr. Ilgın Şimşir Yıldırım, 9 aylık tedaviyle ellerini kullanmaya başladı, kazadan 1 yıl sonra da beyaz önlüğünü giyip tekerlekli sandalyesiyle mesleğine döndü.

Haberin Devamı

Dr. Ilgın Şimşir Yıldırım, “Şimdi tek isteğim bacaklarımı da kullanıp 3 yaşındaki kızım Damla ile koşmak” dedi. Bu arada kazadan sonra tutuklanan kamyon şoförünün 15 yıl hapsi isteniyor.

Taylan YILDIRIM/DHA