Magazin Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Paylaş
Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Son haftalarda dokunulmazlık oyunlarını çifter çifter kaybeden ünlüller artık gönüllülerin galibiyet serisine bir son vermek istiyor. . Haftanın 2. dokunulmazlık oyunununu kim kazanacak ve 2. eleme adayları kimler olacak? İşte Survivor 43. bölüm fragmanı ve yeni ile son bölümden detaylar...

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlülerde takım içi gerilim artıyor. Adaların birleşmesine artık az kaldı ki böyle devam ederse ünlüler birleşme sırasında azınlık olarak kalma tehlikesiyle karşı kaşıya. Dün akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlülerde eleme adayları belli oldu. Peki bu akşam dokunulmazlık oyununda neler olacak?

ACUN: “SURVIVOR KLASİĞİ, ZOR BİR OYUN SİZİ BEKLİYOR!”


Dominik Cumhuriyeti’nde yapılan Survivor’ın yeni bölümünde Acun’un kendi sözleriyle gönüllüler ile ünlüleri zorlu bir dokunulmazlık oyunu bekliyor. Bu akşamki kritik dokunulmazlık oyununda bir takım parkurun bitirmeye çalışırken diğer takım karşı tarafın oyuncularına bir kum torbası fırlatarak onları engellemeye çalışacak.



Nitekim Survivor yeni bölüm fragmanında pek çok oyuncunun ince tahta üzerinde yürürken suya düşürüldüğü görülüyor.

KRİTİK KONSEYDE 2 KİŞİ BELİRLENECEK!


Survivor yeni bölüm fragmanı ile paylaşılan görüntülerden de anlaşılacağı gibi haftanın 2. dokunulmazlık oyunu olduça zorlu geçecek. Bu oyun sonrası toplanacak konseyde 2 eleme aday daha belli olacak. Dokunulmazlık oyununu kimin kazanacağı ve yeni eleme adaylarının kimler olacağı merak ediliyor.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE 1. ve 2. ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?


Konseyde haftanın ilk eleme adayı Şahika oldu. Şahika oylama sonrası günah keçisi ilan edildiğini ifade etti. İkinci eleme adayı ise Sedat oldu. 2. eleme adayı ise sembol oyununu kazanan Adem tarafından belirlendi. Adem konseye Sedat’ın ismini verdi.

Haberin Devamı