Türkiye (Son Dakika) Dolandırdığı kadının ahı tuttu!

Dolandırdığı kadının ahı tuttu!

Paylaş
Dolandırdığı kadının ahı tuttu!

Bursa İnegöl'de bir kadını telefonla dolandıran zanlının 10 gün önce kazada yaralandığı, dolandırdığı 200 bin liralık ziynet eşyalarıyla birlikte hastaneye sevk edildiği ortaya çıktı

Dolandırıcılar, 14 Temmuz 2017 tarihinde Ş.H. isimli kadını arayarak, kendilerini başkomiser olarak tanıttı.

Kadını karakola davet eden dolandırıcılardan biri, evde kalan kızı S.H.’yi aradı.


PARALARI DOLANDIRICIYA TESLİM ETTİ


Kadının kızını da aynı yöntemle kandıran dolandırıcılar, kıza evdeki para kasasında bulunan ziynet eşyalarını ve paralarını bir poşete koyup şehir merkezine getirmesini söyledi. Dolandırıcıların ağına düşen S.H., kasadaki 7 bin lira nakit, 200 bin lira değerindeki özel yapım ziynet eşyalarını poşete koyup evden çıktı. Genç kız, elindeki poşeti dolandırıcıya teslim etti.



POLİSE ŞİKAYET ETTİLER


Dolandırıldıklarını anlayan anne ve kızı polise şikayette bulundu. Polis, dolandırıcı ile kızın buluştuğu noktalarda güvenlik kameralarını tek tek inceledi. Polis, 51 yaşındaki Ömer E.’yi tespit etti. Ömer E.’nin Bursa’nın Görükle semtinde ikamet ettiği belirlendi. Dün yapılan operasyonla dolandırıcılık şüphelisi Ömer E. yakalandı.

OLAYDAN SONRA OTOMOBİL ÇARPMIŞ


Olaydan hemen sonra Bursa-Ankara yolu üzerinde elindeki ziynet dolu poşetle yürüyen dolandırıcılardan 51 yaşındaki Ömer E.’ye otomobilin çarptığı öğrenildi. Aynı kazada otomobildeki 38 yaşındaki K.Y. ve 12 yaşındaki O. Y. de yaralandı. Yaralılar, ambulanslar ile İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Dolandırıcılık şüphelisi Ömer E.’nin ambulans içine ziynet dolu poşetle alınıp hastanenin acil servisine götürüldüğü öğrenildi. 10 gün boyunca tedavi gören şüpheli taburcu edildi.

TUTUKLANDI


Kolunda ve bacaklarında kazadan dolayı kırıklar oluşan dolandırıcılık şüpheli Ömer E, emniyetteki sorgulamanın ardından ambulansla adliyeye sevk edildi. Adliyeye tekerlekli sandalye ile çıkarılan şüpheli tutuklandı.

Haberin Devamı