Gündem Dolandırıcı kadın, bebeğiyle cezaevine girdi

Dolandırıcı kadın, bebeğiyle cezaevine girdi

Paylaş
Dolandırıcı kadın, bebeğiyle cezaevine girdi

Adana'da büyü bozma bahanesi ile 2 kadının 30 bin lira değerindeki altınlarını çaldığı iddiasıyla tutuklanan 20 yaşındaki Necla Pembe, 6 aylık bebeğiyle birlikte cezaevine girdi

Merkez Seyhan İlçesi’nin Şakirpaşa Mahallesi’nde evlerin zillerine basan Necla Pembe, bebeğini emzireceğini söyleyip, içeriye girdi. Bir süre evde oyalanan Pembe, "Sizin evde büyü var, bu nedenle evinizin bereketi kaçmış, ben okuyup üfleyerek büyüyü bozarım bereketiniz artar" teklifinde bulundu.

Haberin Devamı

Kendisine inandırmak için önceden hazırlayıp çantasında taşıdığı domates ve yumurtalardan kıl çıkartan Pembe, ev sahibini ikna etti. Ev sahiplerinden yastık altında tutulan para ve altınları bir kağıda sarıp getirmelerini isteyen Necla Pembe, okuyup üfledikten sonra içmek için su istedi. Ev sahibi su getirmek için mutfağa geçtiğinde altın ve paraların sarılı olduğu kağıdı çantasındaki boş olanlarla değiştiren Pembe, "Ben okudum artık sizin evde bereketiniz kaçmayacak, bereketiniz açılacak, ancak bu kağıdı ben gittikten 1 saat sonra açın yoksa büyü tutmaz bütün yaptığımız okuma üfleme boşa gider" dedi.

Kadın gittikten sonra kağıdı açan ev sahibi, altın ve paraların yerinde olmadığını anlayıp, polisi aradı. Aynı yöntemle 2 kadının 30 bin liralık altınını dolandıran Necla Pembe’nin eşkalini belirleyen polis, zanlıyı aynı mahallede başka bir eve girerken yakaladı. Kucağındaki 6 aylık oğlu ile birlikte Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Pembe, ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. Kadın, kimsesi olmadığını söyleyerek cezaevine oğlu ile birlikte girdi.

Haberin Devamı

Fatih KARAÇALI / DHA