Alışveriş - Moda Dolgun kaş ve kirpikler için...
Paylaş
Dolgun kaş ve kirpikler için...

Uzun ve dolgun görünüm için kullanılan rimel ve takma kirpikler, özel yaptırılan kaş dövmeleri sağlıksız seçimlerle olumsuz sonuçlara yol açabiliyor. Her gün basitçe uygulanan serum sayesinde seyreklikten, uzunluğunu ve dolgunluğunu kaybeden kaş ve kirpikleri etkileyici bir görünüme kavuşturmak artık çok kolay

Her kadın daha uzun kirpiklere ve dolgun kaşlara sahip olmak ister. Ancak kaş, kirpik dökülmeleri veya seyrekleşmesi estetik açıdan kadınların güzelliğinde bütünlüğü etkileyebiliyor. Hormon değişiğiklikleri, mevsimsel etkiler ve takma kirpiklerle birlikte sunulan yapıştırıcıların neden olduğu sorunlardan kurtulmak günlük düzenli kısa sürede kullanımla mümkün.

Dolgun kirpik ve kaşlara doğal yollarla ulaşmak isteyen kişilerin tercihi olan Sinoz Kaş ve Kirpik Serumu, yüzde 100 bitkisel içeriği sayesinde kaş ve kirpiklerde etkili çözüm sunuyor. Özel fırçası sayesinde günde bir kere kirpik diplerine ve kaşlara uygulanabilen Sinoz Kaş ve Kirpik Serumu ile kaş-kirpiklerinde dolgun formu yakalayan kadınlar etkileyici bakışlara sahip oluyorlar.



Haberin Devamı