Spor Doll 3 puana inanıyor

Doll 3 puana inanıyor

Paylaş
Doll 3 puana inanıyor

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, Mustafa Denizli'nin, takımın başında olmamasının dezavantaj olmadığını söyledi

Thomas Doll, tesislerde düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında, Cuma günü deplasmanda yapacakları Beşiktaş maçını değerlendirirken, Beşiktaş’ın genel istatistiklere göre defansif yönünün iyi olduğunu ifade ederek, "Ancak gol yollarında biraz yetersiz gibiler.

Beşiktaş karşısında şımarık bir çocuğun istediğini elde etmek için gösterdiği kendine güven ve kazanma hırsını göstererek istediğimiz 3 puanı alabiliriz.

Elde ettiği başarılarla Türkiye’ye mal olmuş Mustafa Denizli gibi deneyimli bir teknik adamın 1 haftadır takımının başında bulunmaması elbette Beşiktaş için bir dezavantaj gibi görülebilir.

Ancak futbolcular hasta yatağındaki hocaları için çıkıp oynarlarsa bu durumu avantaja çevirebilirler" diye konuştu.

"DEVRE ARASI TRANSFERLER BUZA KONMUŞ GİBİLER"

Doll, ara transferde takıma katılan futbolcuların sakatlık ve uyumsuzluk sorunu yaşadıklarının hatırlatılması üzerine, "Devre arasında yaptığımız transferlerde takıma katılan futbolcular adeta buza konmuş gibiler. Biz onları buzdan çıkardık. takıma uyum sağlamaları 5-6 haftayı bulacak" şeklinde konuştu.

İLK GÖRÜŞME GENÇLERBİRLİĞİ İLE

Almanya’nın Bild gazetesinde Beşiktaş’a transferiyle ilgili çıkan haberler için de Doll, şöyle konuştu: "Bu haberler doğru değil, böyle bir maç öncesi ortaya atılan bu tür haberler ancak takımı ve hocayı yıpratmaya yöneliktir.

Burada benim Beşiktaş’a transferimle ilgili haberlerin çıkmasının bir önemi yok. Çünkü bizler assolist değiliz. Assolist Cuma günü sahaya çıkıp, Beşiktaş’a karşı mücadele edecek futbolcu arkadaşlarımdır. Benim için görüşeceğim, masaya oturacağım ilk kulüp Gençlerbirliğidir."

Haberin Devamı