Spor Doll, Eskişehir maçından umutlu

Doll, Eskişehir maçından umutlu

Paylaş
Doll, Eskişehir maçından umutlu

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, Eskişehirspor maçında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi

Thomas Doll, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlediği haftalık basın toplantısında, bu hafta sonu ligde yapacakları Eskişehirspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, geçen hafta Kasımpaşa karşısında kaybedilen maçın futbolcularda ve kendisinde büyük üzüntü yarattığını belirtti.

Doll, "Kasımpaşa maçından sonra futbolcularımızla konuştuk. Bu maçı kaybettiğimiz için bizi nasıl solucan kemiriyorsa, onları da kemiriyor. Defansla forvet arasındaki kademelerde bir düşüş ve uyumsuzluk yaşıyoruz.

Eskişehirspor taraftarına güveniyor

Futbolcular her şeyin farkında. Yapılan hataları Eskişehirspor maçında tekrarlamadan, ellerinden geleni çıkıp yapacaklarından eminim" diye konuştu.

ANLAŞMA ZEMİNİ SAĞLANMAK ÜZERE

Thomas Doll, sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile bu konuda yaptıkları konuşmanın olumlu geçtiğini söyledi.

Doll, "Başkanımız, teknik ekibimle, iyi bir oluşumla bu takımı UEFA Avrupa Ligi’ne götüreceğimizi iyi biliyor. Bu amaçla seneye iyi bir kadro oluşturma konusunda da başkandan güvence aldık. Çok yakında anlaşma zeminini oluşturup, imzaları atacağız" dedi.

HİDDİNK SEÇİMİ DOLL'U SEVİNDİRDİ

(A) Milli Futbol Takımı’nın başına, Guus Hiddink’in getirilmesiyle ilgili bir soruya da Doll, şu yanıtı verdi: "Hiddink gibi kariyerli bir hocayı göreve getirdikleri için Türkiye Futbol Federasyonu’nu kucaklamak lazım.

Bu karar, Türk futbolunun tekrardan dünyada iyi yerlere geleceğinin göstergesidir. Hiddink, büyük turnuva hedefine takımı daha kolay götürür."

Haberin Devamı