Spor Doll: Gaziantep maçı zor geçecek

Doll: Gaziantep maçı zor geçecek

Paylaş
Doll: Gaziantep maçı zor geçecek

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, Gaziantepspor maçının zor bir maç olacağını söyledi

Thomas Doll, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında, puan cetveline bakıldığı zaman, bu hafta sonu yapacakları Gaziantepspor maçının 2 takım açısından da zor geçeceğini belirtti.

Doll, "Tabelaya baktığımızda bizim için zor bir maç olacak. Ligde aşağıdaki veya yukarıdaki takımlarla oynamanın önemi bizim için aynı.

Gaziantepspor, üst tarafla arasındaki puan farkının daha fazla açılmaması için bu maçı mutlak kazanmak isteyecek. Biz de kazanmak için her türlü çabayı göstereceğiz. İzleyenler açısından güzel bir maç olacak" diye konuştu.

Gaziantepspor’un gol yollarında etkili oyuncuları olduğunun hatırlatılması üzerine Doll, "Biz defans kurgumuzu rakibin gol yollarına engel olma üzerine kuruyoruz. Biz takım olarak savunmamızı düzgün yaparsak, hiçbir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum" yanıtını verdi.

Alman çalıştırıcı, devre arası transfer konusundaki düşüncelerinin sorulması üzerine ise şunları söyledi: "Bu konuyu genel menajerimiz Cem Onuk ile sürekli konuşuyoruz. Gitmek isteyen futbolcumuz olursa da onu zorla tutamayız. Revizyon hakkındaki düşüncelerimizi kalan 2 maçtan sonraya bıraktık."

Doll, gurbetçi Cihan Kaplan’ı 2 gündür denediklerini ifade ederek, "Kendisi hakkında pozitif şeyler duymuştuk. Yarın menajeriyle görüşüp, kararımızı vereceğiz" dedi.

Haberin Devamı