Spor Doll: Rakibe bakmıyoruz

Doll: Rakibe bakmıyoruz

Paylaş
Doll: Rakibe bakmıyoruz

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, pazar günü konuk edecekleri Kasımpaşa'nın ne yapacağından çok kendilerinin ne yapacağının önemli olduğunu söyledi

Doll, tesislerde düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında, Kasımpaşa’yı ilk yarıdaki haliyle kıyaslamanın yanlış olacağını belirterek, "Kasımpaşa, devre arasında yaptığı transferlerle ayağı yere basan bir takım hüviyetine büründü. O nedenle ilk yarıdaki Kasımpaşa ile ikinci yarıdaki Kasımpaşa’yı kıyaslamak hata olur" dedi.

Thomas Doll, Kasımpaşa maçında kendi futbollarını sahaya yansıtmaları halinde 3 puanı alabileceklerini vurgulayarak, "Rakibe değil, kendimize bakmamız lazım.
Hazırlayacağımız pozisyonlarda gol vuruşlarında etkili olmamız lazım. Kendi futbolumuzu sahaya yansıtırsak, üç puan alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

MUKAVELE GÖRÜŞMESİ SALI GÜNÜ

Sezon sonu bitecek sözleşmesi ile ilgili de Alman teknik adam, şu açıklamayı yaptı: "Menajerimle kulüp, Cumartesi günü bir görüşme yapacaktı. Ancak Kasımpaşa maçı öncesi konsantrasyonumuz bozulmasın diye görüşmeyi Salı gününe erteledik.

Tabii ki bizim de kulüpten bazı isteklerimiz olacak. Ortak bir felsefede buluşmamız gerekiyor. Gelecek adına kulübün hedeflerini yükseltmeliyiz. Biz teknik ekip olarak bir paket talep ettik. Bunu da yönetimin karşılaması gerekiyor. Tabii ki sözleşmenin süresi de önemli."

Haberin Devamı