Spor Doll'dan iddialı açıklamalar

Doll'dan iddialı açıklamalar

Paylaş
Doll'dan iddialı açıklamalar

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, hafta sonundaki maç sonrası Galatasaraylı futbolcuların kendi futbolcularından forma isteyebileceğini söyledi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, tesislerde düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında, Radeljic ve İlhan’ın kart cezalısı olmaları nedeniyle 4’lü defans bloğunda değişiklikler yapmak zorunda kaldıklarını belirterek, "Aykut ve Mahmut’u defansın orta bloğunda oynatacağız. 4’lü defans bloğunda değişiklik yapmak zorunda kaldık.

Takım olarak savunma bloğumuzu sağlam tutarak Galatasaray maçından puan almayı düşünüyoruz. Bu maçtan alacağımız puanlarla devreyi 6. veya 7. sırada bitirmeyi düşünüyoruz" dedi.

"GALATASARAY EN BÜYÜK FAVORİLERDEN BİRİ"

Galatasaray’ın sezon başı yaptığı transferlerle ve takımın başına getirdiği hocasıyla şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu vurgulayan Doll, sözlerini şöyle sürdürdü: "Galatasaray’ın milli takımlarda oynayan futbolcu sayısıyla, Avrupa kupalarındaki ve ligdeki başarısıyla bizden çok çok güçlü ve üstün bir takım olduğunu söyleyebilirim.

Bütün bu göstergeler Galatasaray’ın şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduğunu da gösteriyor. Ancak yediği gol sayısına bakıldığı zaman defansta zaafları olduğunu da görüyoruz. Biz oraya sadece forma değiştirmeye gitmiyoruz. Galatasaraylı ftubolcular genelde formalarını talep üzerine değiştirirler.

"BU MAÇI KAZANACAK GÜCÜMÜZ VAR"

Bakarsınız bu sefer onlar bizim futbolcuların formalarını ister. Galatasaray bizden her ne kadar üstün bir takım olsa da bizim de bu maçı kazanacak gücümüz var."

Alman teknik adam, maçlar sonrasında televizyonda özetleri izlerken Ankaragücü maçlarına bakınca tribünlerin dolu olduğunu, ancak Gençlerbirliği maçlarında yüreğini bir üzüntünün kapladığını da vurguladı.

Haberin Devamı